Home » Life & Style » Știri mondene » Povestea de succes a Denisei Tănase de la Bambi. Cum a crescut, în doar 3 ani, o afacere de la 500 de euro la 4 milioane de euro pe an

Povestea de succes a Denisei Tănase de la Bambi. Cum a crescut, în doar 3 ani, o afacere de la 500 de euro la 4 milioane de euro pe an

Manolică Anca / 03.12.2021, 15:00
Povestea de succes a Denisei Tănase de la Bambi. Cum a crescut, în doar 3 ani, o afacere de la 500 de euro la 4 milioane de euro pe an

Toată lumea o știe de la începutul anilor 2000 atunci când, împreună cu sora sa Raluca, lansa una dintre cele mai iubite piese de la noi din țară. La 21 de ani de la „Doi ochi căprui”, Denisa Tănase a dat lovitura, dar nu în muzică. A dezvoltat o afacere ca i-a adus în trei ani câștiguri colosale. Află povestea de succes a Denisei Tănase.

Trupa Bambi, un succes răsunător

Pe la începutul anului 1999 pe scena muzicii românești apăreau două surori frumoase, Diana și Raluca, care formau trupa „Bambi”. Două copile simpatice, decente care visau la o carieră de succes în lumea muzicii. Ele au dat lovitura în anul 2000, cu piesa „Doi ochi căprui”. O melodie cu versuri de inimă albastră, care luni în șir a ocupat un loc fruntaș în topurile muzicale, trezind emoție în fiecare persoană care o asculta.

Ani buni surorile au făcut față cu brio valurilor de noi artiști care apăreau de artişti, au susținut numeroase concerte și au participat la o mulțime de evenimente private. Lumea le iubea. În 2015, însă, cele două au decis să o ia de drumuri separate. Nu că s-ar fi certat ci, pur și simplu, și-au dat seama că vor să se axeze pe genuri muzicale diferite. Însă, dacă Raluca Tănase a hotărât să își continue cariera muzicală, Denisa s-a reprofilat, intrând în lumea afacerilor.

Trupa Bambi
Trupa Bambi

Așadar, în ultimii ani, Denisa Tănase a ajuns femeie de afaceri, intrând în industria parfumurilor. Un domeniu în care a reușit, în plină pandemie, să bifeze succes după succes. La numai 34 de ani, artista a intrat în lumea parfumurilor, deținând mai multe magazine și locații în toată țara, dar și în Europa, între locații numărându-se și Valencia sau Cannes. Iar afacerea se pare că merge ca pe roate.

Povestea de succes a Denisei Tănase. De la „Doi ochi căprui” la o afacere de milioane de euro

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Denisa Tănase a vorbit pe larg despre cum a început totul și cum a ajuns să cunoască un succes colosal în ultimii trei ani. Cu ajutorul soțului ei, Mircea Brânzei, au pornit o afacere care astăzi le merge de minune, cifra de afaceri fiind de 4 milioane de euro.

„Eu întotdeauna am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem în primul an 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis ca vrea să mă păcălească, să mă impresioneze. Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic.”, a mărturisit aceasta în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Povestea de succes a Denisei Tănase cu My Geisha
Povestea de succes a Denisei Tănase cu My Geisha

Însă, au pornit încet, timid, cu numai 500 de euro, la o măsuță în mansarda firmei soțului. Vreme de opt luni ea a fost singurul angajat al propriei afaceri, iar în prezent numără peste 40 de parfumerii deschise în toată Europa. Anul acesta, de ziua ei, a inaugurat un magazin în Cannes. Denisa Tănase a vorbit în detaliu despre cum a început succesul ei, dar și cum a împins-o de la spate și susținut-o soțul ei.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.

Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a mai povestit aceasta.

Denisa Tănase și soțul ei
Denisa Tănase și soțul ei

Câți bani a câștigat Denisa Tănase

Afacerea cu parfumuri i-a adus fostei cântărețe profituri substanțiale. În anul 2019, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri de 700.000 de euro, iar în 2020 lucrurile au arătat și mai bine. În anul pandemiei, My Geisha a ajuns la 2,3 milioane de euro cifră de afaceri, iar pe final de 2021, cifrele sunt covârșitoare! lenisa Tănase a înregistrat un profit de 4 milioane de euro.