Home » Life & Style » Știri mondene » Prima zi de școală. Cum arătau vedetele de la noi și din afară pe vremea când erau la școală

Prima zi de școală. Cum arătau vedetele de la noi și din afară pe vremea când erau la școală

Manolică Anca / 13.09.2021, 11:51

Prima zi de școală a fost, este și va fi un eveniment extrem de important din viața fiecăruia dintre noi. Chiar dacă au trecut ceva ani de când au terminat școala, vedetele continup să se emoționeze atunci când vine vorba de această etapă importantă din viașa lor. Iată cum arătau vedetele de la noi și din afară pe vremea când erau școlari.

Prima zi de școală

Luni, 13 septembrie 2021, clopoţelul sună pentru prima zi de şcoală. Emoţii cât cuprinde şi multă nostalgie au în suflet şi vedetele, întrucât nu au cum să uite de ziua în care mamele le îmbrăcau în uniformă, le pregăteau ghiozdanul şi mergeau de mână, nerăbdători să îşi cunoască sau revadă învăţătoarea sau profesorii.

Înainte de era social media, nu prea puteam afla cum arătau celebritățile în adolescență sau copilărie, înainte de a deveni persoane publice. Numai familia și apropiații se puteau delecta cu fotografiile lor din prima zi de școală, dar, în zilele noastre, lucrurile s-au schimbat complet.

Cum arătau vedetele de la noi pe vremea când erau la școală

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arătau persoanele pe care astăzi le vezi pe micile ecrane, le asculți hiturile sau le admiri pe la diverse evenimente mondene, în acest articol vei afla tot. Stiridinlume îți prezintă imagini de colecție cu boboci celebri în prima zi de școală!

Loredana a făcut școala în Onești, orașul ei natal, unde, a avut norocul de a o avea drept învățătoare chiar pe mama sa. A fost de mică o fire extrem de ambițioasă, a fost comandant de unitate, un fel de șef al elevilor, și olimpică pe țară la limba română.

Loredana Groza, în prima zi de școală
Loredana Groza, în prima zi de școală

Andi Moisescu nu va uita prima zi de școală din două motive, asta pentru că a mers la școală în acea zi cu degetul bandajat, după ce și-l prinsese în urmă din greșeală. Cu un ghiozdan mare roșu în spate, el a pășit timid în clasa celei mai severe învățătoare, în fața căreia, spunea el, tremura chiar și directorul școlii.

Andi Moisescu
Andi Moisescu

Laura Cosoi şi-a amintit și ea de clasele primare şi a postat imaginea clasică, la catedră poză pe care sigur mulți dintre noi o avem acasă. Imaginea a i-a adus numeroase aprecieri pe rețelele de socializare, Laura fiind o fetiță frumușică foc încă de mică.

Laura Cosoi, în prima zi de școală
Laura Cosoi, în prima zi de școală

Micuţă de înălţime, Andreea Esca a recunoscut, acum ceva timp, că încă din prima zi de şcoală s-a ales cu o poreclă. Învățătoarea sa a numit-o „piticot” și, chiar și în prezent, atunci când se întâlnesc, aceasta i se adresează tot cu simpaticul apelativ

„Când eram mică eram foarte, foarte micuță de înălțime și toată lumea se aștepta, când mă întreba ceva, să răspundă cineva cu o voce subțire. Și eu aveam o vocea foarte groasă, speriam pe toată lumea”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, în prima zi de școală
Andreea Esca, în prima zi de școală

Elena Gheorghe rememorează și ea cu drag anii de școală. Deși a spus că a fost copleșită în primele zile, ea a recunoscut că a avut mare noroc cu sora sa, care îi era chiar colegă de bancă.

„Norocul meu a fost că stăteam cu cineva drag în bancă: cu surioara mea Ana, care era și mai și decât mine, dar ne aveam una pe cealaltă și asta conta și contează și acum cel mai mult! Love you, sis!”, a povestit cântăreața.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Paula Seling se numără și ea printre vedetele care rememorează cu drag prima zi de școală, ocazie cu care le transmite și micuților urări pentru noul an. Dacă în prezent cu toții o apreciem pentru podoapa sa capilară bogată, lungă și mătăsoasă, pe când era boboacă solista avea paărul scurt, tuns băiețește.

Paula Seling
Paula Seling

Din fotografia pe care Teo Trandafir a postat-o acum ceva timp pe rețelele sociale se poate observa că vedeta purta cu mândrie uniforma școlară. Desigur, din ținută nu putea să lipsească bentița albă și cravata de pionier. Dacă alte fetițe își lăsau părul lung pentru a-și putea face două codițe, Teo Trandafir era încă de pe atunci adepta părului scurt.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Cătălin Măruță a dezvăluit că mereu i-a plăcut să învețe, așadar, rezultatele sale au fost răsplătite pe măsură de-a lungul anilor.

Cătălin Măruță
Cătălin Măruță

Cu ocazia începerii unui nou an școalar, prezentatorul Dan Negru a postat pe rețelele de socializare un mesaj, însoțit de o fotografie alb-negru, de pe vremea când acesta pășea în băncile școlii.

Dan Negru
Dan Negru

Cine s-ar fi gândit că cea mai excentrică artistă din România a fost cea mai sfioasă şcolăriţă? Tunsă băieţeşte, cu greu o mai recunoaşte astăzi cineva pe Delia, una dintre cele mai bune voci de la noi.

Delia, în dreapta
Delia, în dreapta

Fostă „Miss România”, Nicoleta Luciu era și ea extrem de drăgălașă în primele zile de școală. Acum, a venit rândul ei să îşi însoţească cei patru copii, la deschiderea noului an şcolar, cu emoții mari în suflet pentru tripleţii Kim, Kevin şi Karoly și pentru Zsolt jr.

Nicoleta Luciu, în prima zi de școală
Nicoleta Luciu, în prima zi de școală

Pentru Andrei Tiberiu Maria alias Smiley, primul clopoțel a sunat la o școală din orașul său natal, Pitești. Îndrăgitul artist rememorează cu drag de acea perioadă în care se trezea la primele ore ale dimineții, pentru a nu întârzia la ore.

„Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plâns”, a povestit Smiley.

Smiley
Smiley

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza, a postat mai demult o fotografie din perioada școlii. El afișa un zâmbet discret în colțul gurii, fiind îmbrăcat o cămașă în carouri, peste care a pus o bluză de culoare închisă, acesta fiind uniforma de la acea vreme.

Dani Oțil
Dani Oțil

Cum arătau vedetele din afară pe vremea când erau la școală

Renée Zellweger a fost în loceu gimnastă, majoretă și membră a clubului de teatru din unitatea de învățământ.

Renée Zellweger 
Renée Zellweger

Meghan Markle, devenită Ducesă de Sussex, parte a familiei regale britanice, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, este destul de greu de recunoscut din prima. Ducesa avea, pe atunci, părul foarte creț și se pară că a avut și strungăreață.

Meghan Markle, stânga
Meghan Markle, stânga

Paris Hilton – Fotomodel și actriță din Statele Unite ale Americii și moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton. Fotografia din stânga o ilustrează pe Paris când era în școala primară.

Paris Hilton
Paris Hilton

Eva Longoria a devenit celebră pentru rolul Gabriellei Solis din serialul de televiziune ABC „Desperate Housewives”.

Eva Longoria
Eva Longoria

Adam Sandler – cunoscut actor, comedian, muzician, scenarist și producător de film american.

Adam Sandler
Adam Sandler