Home » Life & Style » Știri mondene » 9 lucruri mai puțin știute despre Meghan Markle. Imagini de colecție cu soția Prințului Harry

9 lucruri mai puțin știute despre Meghan Markle. Imagini de colecție cu soția Prințului Harry

Manolică Anca / 04.08.2021, 13:18

Meghan Markle este, poate, una dintre cele mai fericite, dar și mai invidiate femei din lume. La împlinirea vârstei de 40 ani, aceasta se laudă cu o carieră de succes în actorie, dar și cu faptul că este o soție și o mamă împlinită. Viața ei a fost atât de intens mediatizată, încât cu toții am spune că nu mai există nimic nedescoperit despre Ducesa de Sussex. Cu toate astea, iată câteva mai puțin știute despre Meghan Markle!

Lucruri mai puțin știute despre Meghan Markle

Harry i-a pus un inel cu trei diamante pe deget și ea a devenit, într-o clipă, cea mai invidiată femeie din lume. Dar, totodată, a devenit și foarte îndrăgită de mulți, reușind să cucerească inimile oamenilor cu farmecul său natural, simplitatea și cu bunătatea din suflet.

S-au scris zeci de mii de articole pe tema relației dintre cei doi, s-a comentat despre mariajul ei eșuat, despre rolurile în care a jucat, dar mai ales despre faptul că provine dintr-o familie birasială, mama ei fiind de culoare. Cu toate acestea, mai sunt încă lucruri mai puțin știute despre Meghan Markle, care te-ar putea suprinde. Iată câteva dintre ele:

  1. Meghan nu este primul său prenume. Numele complet al ducesei este Rachel Meghan Markle.
  2. Mama sa are origini afro-americane, iar tatăl este jumătate olandez și jumătate irlandez. Din acest motiv, Meghan a povestit că nu de puține ori a fost victima rasismului în copilărie și adolescență.
  3. A început să practice yoga de la vârsta de 7 ani, chiar mama ei fiindu-i profesor la această disciplină.
  4. Pe când avea 15 ani, a vizitat Palatul Buckingham și s-a fotografiat în fața lui. Sigur nu și-ar fi imaginat că 20 de ani mai târziu avea să intre în familia regală.
  5. Se știe deja că Meghan a cochetat cu teatrul încă de la vârste fragede. Ea a continuat cursurile și în liceu, unde a făcut parte din trupa de teatru. Un lucru mai puțin știut despre Meghan este că a fost aleasă regina balului atunci când avea 18 ani, în 1998.
  6. Înainte de a deveni o actriță de succes, ea a fost pasionată de caligrafie. Astfel, ea se întreținea cu banii câștigați din caligrafia invitațiilor de nuntă și pentru evenimente.
  7. Potrivit arborelui genealogic, Ducii de Sussex sunt veri îndepărtați, aceștia fiind înrudiți prin intermediul unui urmaș din secolul XV al Reginei-mame.
  8. În anul 2016, Meghan a fost cea mai căutată actriță pe Google. Ea este, de altfel, și o bloggeriță de succes.
  9. Pentru Meghan Markle, Lady Di a fost un model. Aceasta fost foarte afectată, pe când avea doar 16 ani, de moartea Prințesei Diana, urmărind cu lacrimi în ochi ceremonia de înmormântare. Meghan își dorea încă de atunci să îi calce pe urme în ceea ce privește acțiunile caritabile.
Meghan Markle s-a pozat la 15 ani în fața Palatului Regal
Meghan Markle s-a pozat la 15 ani în fața Palatului Regal

Are o relație tensionată cu tatăl ei

Este deja cunoscut faptul că Meghan Markle și tatăl ei nu își mai vorbesc de o bună bucată de vreme. De asemenea, aceasta și-a pierdut și o parte dintre prieteni în perioada în care a decis să pornească la drum alături de Prințul Harry. Se pare că în acest sens sacrificiul meritat pe deplin, pentru că cei doi au acum o familie fericită.

Relația cu tatăl ei s-a rupt după ce Thomas Markle a înscenat o scenă cu paparazzi pentru a profita de notorietatea fiicei lui. De asemenea, acesta s-a prezentat în cadrul unei emisiuni TV unde a dat detalii cu privire la conversațiile purtate cu soțul fiicei sale, Prințul Harry. Ulterior, Ducesa a refuzat ca bărbatul să fie prezent în ziua nunții tale, relațiile răcindu-se treptat, până au ajuns să nu își mai adreseze niciun cuvânt.

Meghan Markle, alături de tatăl său
Meghan Markle, alături de tatăl său

Ducesa de Sussex împlinește 40 de ani

Ducesa de Sussex împlinește pe 4 august 40 de ani. Cunoscută ca fiind o fire liniștită, aceasta niciodată nu și-a dorit petreceri fastuoase, iar obiceiul pare că va fi păstrat și în acest an, când schimbă prefixul. Apropiații cuplului susțin că Prințului Harry i-ar pregăti totuși o surpriză soției sale și să o ducă într-o mică excursie. La fel a făcut și când Meghan Markle a împlinit 36 de ani.

De curând, ducesa a devenit mamă pentru a doua oară, iar de atunci a preferat să își petreacă mare parte din timp împreună cu micuța Lilibet. Mai mult, chiar a refuzat o invitație din partea fostului Președinte Obama de a participa la o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 40 de ani, pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge a apărut un mesaj pentru aceasta. Chiar dacă relațiile cu Familia Regală a Marii Britanii nu mai sunt ca la început, aceasta a primit un mesaj foarte frumos: Wishing The Duchess of Sussex a very Happy Birthday today! (Îi urăm o aniversare plăcută Ducesei de Sussex).

Mesajul pentru Meghan Markle
Mesajul pentru Meghan Markle