Home » Life & Style » Prințul Harry, despre sfârșitul tragic al Prințesei Diana: „Mama mea a fost urmărită până la moarte”. Detalii șocante ies la iveală

Prințul Harry, despre sfârșitul tragic al Prințesei Diana: „Mama mea a fost urmărită până la moarte”. Detalii șocante ies la iveală

Alexandru Cazacu / 21.05.2021, 15:25
Prințul Harry, despre sfârșitul tragic al Prințesei Diana: „Mama mea a fost urmărită până la moarte”. Detalii șocante ies la iveală

Prințul Harry a vorbit în detaliu despre moartea tragică a Prințesei Diana. Se pare că el este încă traumatizat de trecerea în neființă a mamei sale, pe care a iubit-o enorm. Ba chiar mai mult de atât, îi este frică că ar putea să își piardă și soția.

Prințul Harry, despre sfârșitul tragic al Prințesei Diana

În serialul realizat împreună cu Oprah Winfrey, prințul Harry a vorbit în detaliu despre faptul că nu să treacă peste pierderea mamei sale, vreme de mai bine de zece ani de zile. Totodată, el a precizat că unul dintre principalele motive pentru care a decis să renunțe la îndatoririle regale și s-a mutat în Statele Unite, a fost chiar teama că ar putea să o piardă și pe soția sa Meghan, transmite Reuters.

De-a lungul timpului, Meghan a povestit de mai multe ori că experiența ei în Marea Britanie a făcut-o să se gândească la sinucidere în timp ce era însărcinată cu primul lor copil Archie. Se pare că și acum, când se întoarce la Londra se simte tensionat și vânat.

”Mama mea a fost urmărită până la moarte pentru că avea o relație cu cineva care nu era alb și acum uite ce s-a întâmplat. Vorbești despre istoria care se repetă? Nu se vor opri până nu moare”, a spus Harry în serialul ”The Me You Can’t See”.

El a adăugat că ”este extrem de traumatizant” să piardă o altă femeie din viața lui, făcând referire la soția sa Meghan. De asemenea, prințul Harry a vorbit și despre rapoarte rasiste în presa din Marea Britanie despre soția sa, care este birasială, dar și despre abuzuri pe rețelele de socializare.

Prințul Harry, despre înmormântarea mamei sale

Tot în cadrul serialului, ducele de Sussex a vorbit despre înmormântarea prințesei Diana și de trauma pe care a trăit-o în timp ce mergea în spatele sicriului mamei sale pe străzile Londrei, alături de fratele, tatăl, și unchiul său.

Lucrul pe care mi-l îmi amintesc cel mai mult este sunetul tropotelor cailor. Un sentiment pe care îl retrăiesc mereu este neputință. Eram un tânăr prea mic pentru a ajuta o femeie, în acest caz mama, și asta s-a întâmplat în fiecare zi”, a spus Harry.

Prințul Harry despre moartea tragică a mamei sale
Prințul Harry despre moartea tragică a mamei sale

Totodată prințul Harry a spus că și-a îngropat sentimentele, obișnuia să bea foarte mult și că a avut atacuri de panică și anxietate la vârsta de 20 de ani. Se pare că și acum este traumatizat când vede camerele foto. Harry a precizat că în urmă cu aproape cinci ani, atunci când a cunoscut-o pe Meghan, a început o terapie foarte serioasă. El a decis că trebuie să își rezolve problemele cu trecutul pentru ca relația lor să meargă.

”Eram atât de furios de ceea ce i s-a întâmplat (Prințesei Diana – n.r) și de faptul că nu exista deloc justiție … aceleași persoane care au urmărit-o prin acel tunel au fotografiat-o murind pe bancheta din spate a mașinii respective. Camerele foto îmi fac sângele să fiarbă. Mă enervează. Mă duc înapoi la ceea ce s-a întâmplat cu mama mea, la ceea ce am trăit în copilărie”, a mai dezvăluit prințul Harry.