Home » Știri » Știri externe » Prințul Harry, asemănare izbitoare cu bunicul său, Prințul Philip, în tinerețe. Imaginea a atras atenția tuturor

Prințul Harry, asemănare izbitoare cu bunicul său, Prințul Philip, în tinerețe. Imaginea a atras atenția tuturor

Violeta Badea / 14.04.2021, 12:30
Prințul Harry, asemănare izbitoare cu bunicul său, Prințul Philip, în tinerețe. Imaginea a atras atenția tuturor

Prințul Harry, asemănare izbitoare cu bunicul său, Prințul Philip, în tinerețe. Imaginea a atras atenția tuturor. Prințul Harry a avut o relație specială cu bunicul său, prințul Philip. Cei doi au fost extrem de apropiați,  aveau multe lucruri în comun și semănau izbitor, iar dovada stă într-o poză uluitoare de pe coperta revistei franţuzeşti Paris Match.

Prințul Harry, asemănare izbitoare cu bunicul său, Prințul Philip, în tinerețe

Asemanarea izbitoare dintre Printul Harry si Printul Philip
Asemanarea izbitoare dintre Printul Harry si Printul Philip

Prințul Philip a fost extrem de chipeș în tinerețe, fiind un bărbat înalt, blond, cu ochii mult prea albaștrii și zâmbetul perfect. La fel ca Prințul Harry, Ducele avea o barbă ușor roșcovană și o privire seducătoarea, iar asemănarea dintre cei doi se poate observa cu ochiul liber într-o fotografie.

Poza este de pe vremea când ducele de Edinburgh avea vârsta de 36 de ani, întocmai ca nepotul său. Cel care a sesizat această asemănare este fotograful regal Chris Jackson după ce a descoperit un exemplar din anul 1957 al celebrei revistei franceze, care îl găzduia pe copertă pe însuşi prințul Philip.

În anul 2012, prințul Harry apare într-o poză îmbrăcat în același tip de uniformă ca și bunicul său, într-o ceremonie oficială, turul Diamond Jubilee din Bahamas. Cele două imagini au fost unite într-un colaj senzațional. Și, întradevăr, asemănările dintre cei doi sunt izbitoare.

Prințul Harry a adus un omagiu bunicului său, prințul Philip

Printul Harry
Printul Harry

Odată cu anunțul decesului lui Philip, în presă au apărut numeroase speculații cu privire la participarea la funeraliile din Regat a soților Harry și Meghan. Cei doi locuiesc în prezent în Los Angeles, după ce au renunțat definitiv la viața regală. Luna trecută, Harry și Markle au acordat un interviu presei americane în care au criticat familia regală și au lansat inclusiv acuzații de rasism. În aceste condiții, cei doi nu sunt în cele mai bune relații cu familia regală.

Cu toate acestea, prințul Harry a lăsat în urmă toate problemele și a revenit în Anglia pentru a fi alături de familia sa la înmormântarea bunicului său. Din păcate, acesta este nevoit să stea în carantină pentru o perioadă de cinci zile, dar va participa la funeraliile ducelui de Edinburgh, ce vor avea loc în data de 17 aprilie.

Soția sa, Meghan Markle, nu va putea participa la înmormântarea prințului Philip. Aceasta a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului. Pe site-ul organizației Archewell, deținut de Harry și Meghan Markle, a apărut un mesaj emoționant în memoria ducelui de Edinburgh.

„În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult”, a fost mesajul afișat pe site-ul web al Archewell, organizaţia de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de cuplu anul trecut.

Menționăm că este prima dată când prințul Harry se va întâlni cu membrii familiei regale după difuzarea de luna trecută a interviului șocant acordat de el și de soția sa, Meghan Markle, jurnalistei Oprah Winfrey.