Home » Știri » Știri externe » Cu ce se ocupă acum Prințul Harry, după retragerea din Familia Regală. Chiar el a făcut mărturisirea

Cu ce se ocupă acum Prințul Harry, după retragerea din Familia Regală. Chiar el a făcut mărturisirea

Violeta Badea / 24.03.2021, 11:08
Cu ce se ocupă acum Prințul Harry, după retragerea din Familia Regală. Chiar el a făcut mărturisirea

Cu ce se ocupă acum Prințul Harry, după retragerea din Familia Regală. Chiar el a făcut mărturisirea. La un an după ce a renunțat la statutul de membru al Familiei Regale, Prințul Harry a decis să-și schimbe viața complet, să fie un om ca toți ceilalți și să se angajeze. În continuare veți afla cu ce se ocupă Ducele de Sussex.

Cu ce se ocupă acum Prințul Harry, după retragerea din Familia Regală

Prințul Harry a luat o decizie uimitoare și a făcut un pas important în noua lui viață, în Statele Unite ale Americii. Ducele de Sussex a dat uitării toate beneficiile de care se bucura, atunci când făcea parte din Familia Regală și s-a hotărât să-și întrețină familia prin propriile forțe.

Astfel, Prințul Harry s-a angajat într-un start-up din Silicon Valley. Compania se numește BetterUp Inc. și folosește tehnologia pentru a analiza comportamentul angajaţilor. Ducele de Sussex va ocupa funcția de director de impact, iar rolul său va fi acela de a  pleda public pe subiecte legate de sănătatea mintală, ca parte a activității sale și va fi implicat în deciziile privind strategia companiei.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor…Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a declarat Prințul Harry pentru wsj.com.

Printul Harry s-a angajat la compania BetterUp si va ocupa functia de director de impact
Printul Harry s-a angajat la compania BetterUp si va ocupa functia de director de impact

Chiar el a făcut mărturisirea

Prințul Harry și Meghan Markle au spus că separarea lor de familia regală este permanentă. Cei doi și-au dorit să ducă viață normală în Statele Unite ale Americii. Înainte de a lua această decizie, Prințul Harry s-a mai ocupat de acțiuni caritabile, iar un lucru asemănător îl va face și acum pentru compania la care s-a angajat.

Pe site-ul BetterUp Inc., ducele de Sussex este prezentat ca „un susţinător al acţiunilor umanitare, al sănătăţii mintale şi un ecologist”. Așa cum era de așteptat, oficialii companiei n-au vrut să dezvăluie care este salariul oferit. Însă, suma este de bun augur, mai ales că prințul a anunțat că tatăl său, Prințul Charles, i-a tăiat sprijinul financiar după plecarea din Marea Britanie.

De asemenea, Harry a spus că a fost nevoit să apeleze la averea pe care mama sa, Prințesa Diana, i-a lăsat-o. În plus, Harry și soția lui Meghan Markle au semnat acorduri de milioane de dolari pentru a oferi conținut pentru Spotify și Netflix.

Istoricul companiei BetterUp Inc.

BetterUp Inc. este lider mondial de coaching, de consultanţă şi mentorat pe aplicaţii mobile. În ceea ce privește platforma, forma combină ştiinţa comportamentală, inteligenţa artificială şi metodele de formare pentru dezvoltarea personală şi profesională.

Compania a luat naștere în anul 2013 și a reușit să strângă de curând 125 de milioane de dolari, pentru că societatea nelistată la Bursă a fost evaluată la mai mult de un miliard, mai exact la 1,73 miliarde dolari la sfârşitul lui februarie. Conform datelor, BetterUp angajează mai mult de 270 de persoane şi coordonează o reţea de aproape 2.000 de antrenori, pentru clienţi precum NASA, Chevron, Snap, Warner Media, etc.