Home » Știri » Destinul fetiței cuplului Harry și Meghan, dezvăluit de celebrul astrolg al Prințesei Diana. Cum își va lăsa amprenta asupra lumii

Destinul fetiței cuplului Harry și Meghan, dezvăluit de celebrul astrolg al Prințesei Diana. Cum își va lăsa amprenta asupra lumii

Violeta Badea / 07.06.2021, 15:54
Destinul fetiței cuplului Harry și Meghan, dezvăluit de celebrul astrolg al Prințesei Diana. Cum își va lăsa amprenta asupra lumii

Destinul fetiței cuplului Harry și Meghan. Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, iar cuplul o va numi Lilibet-Diana, după Regina Elisabeta a-II-a și Prințesa Diana. În prezent, acestea sunt singurele detalii pe care le cunoaștem despre copil, dar celebrul astrolg al Prințesei Diana a dezvăluit ce destin va avea fetița lui Harry și Meghan. Iată cum își va lăsa amprenta asupra lumii.

Destinul fetiței cuplului Harry și Meghan, dezvăluit de celebrul astrolg al Prințesei Diana

Deși au trecut doar trei zile de când s-a născut, micuța Lilibet-Diana se află în atenția tuturor. Recent, astrologul Debbie Frank a dezvăluit cum se va forma personalitatea fiicei lui Harry şi Meghan în anii următori și cum își va lăsa amprenta asupra lumii. Predicțiile sunt bazate pe semnul astrologic şi data naşterii.

Astrologul acesta a lucrat ani de zile cu prințesa Diana după ce a cunoscut-o în anul 1989. Ulterior, cei doi au devenit prieteni apropiați până la moartea prințesei de Wales în anul 1997. Fiica mult-aşteptată a Prinţului Harry şi a lui Meghan, Lilibet-Diana, s-a născut sub semnul zodiacal al Gemenilor.

Coincidență sau nu, prinţului Philip deținea același semn astral și a murit cu puțin timp înainte de a se naște fetița. Astrologul este de părere că energia şi înţelepciunea prințului au fost transferate noului nativ regal din zodia Gemeni și anume Lilibet-Diana. Nativii aceștia sunt foarte îndrăzneţi, jucăuşi, cu simțul umorului, sociabili şi plini de energie. Conform astrologiei, Lilibet va avea aceste caracteristici ale Gemenilor.

Ce a spus astrologul Printesei Diana despre fetita
Ce a spus astrologul Printesei Diana despre fetita

Cum își va lăsa amprenta asupra lumii

Fetița lui Harry și a lui Meghan are Luna în Berbec, iar acest lucru o ajută să fie foarte hotărâtă, să știe ce vrea de la viață și să știe să se descurce în orice situație. Lilibet-Diana va deveni un lider adevărat și va prelua controlul în orice relație, inclusiv cu fratelui său. Specialistul în astrologie susține că fetița este înzestrată şi cu o parte sensibilă, plină de feminitate și cu o imaginație bogată.

Lilibet are Soarele în casa a zecea, ceea ce înseamnă că tot timpul se va afla în centrul atenției și în lumina reflectoarelor. Astrologul Debbie Franck spune că fata va avea un destin plin de culoare și este sortită să-şi pună amprenta asupra lumii. Soarele ei este poziţionat în apropiere de punctul destinului, Nodului Nordic.

Este foarte posibil ca Lilibet să crească la fel de frumoasă ca Prințesa Diana. De asemenea, fetița va deveni o persoană extrem de apreciată și iubită de oameni. Personalitatea sa o va ajuta enorm, deoarece fetița este născută sub un semn zodiacal care indică faptul că va fi vorbăreaţă şi curioasă și extrovertită.

Fetița are toate atuurile să ajungă o persoană extrem de interesantă, deoarece are și cu cine să semene. Părinții săi, Prințul Harry și Meghan Markle, sunt foarte frumoși, inteligenți și apreciați de oameni. De asemenea, destinul său sună bine și dacă ne uităm la semnificația numelui său. Lilibet este de origine ebraică și este legat de numele ebraic Elizabeth şi de numele englezesc Libby şi Lilibeth, iar semnificaţia prenumelui Lilibet este „promisiunea lui Dumnezeu‟.