Home » Știri » Știri externe » Numele special pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru fiica lor. Ce semnificație profundă are

Numele special pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru fiica lor. Ce semnificație profundă are

Violeta Badea / 07.06.2021, 11:04

Bucurie mare pentru Prințul Harry și Meghan Markle! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar numele ales pentru micuța lor are o semnificație profundă. În acest material vei afla cum o va chema pe fiica celebrului cuplu.

Numele special pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru fiica lor

Cuplul mai are un baietel
Cuplul mai are un baietel

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit pentru a doua oară părinți. Pe data de 4 iunie 2021, Ducesa de Sussex a adus pe lume o fetiță superbă și perfect sănătoasă, iar Archie se poate bucura acum de un partener de joacă. După ce au trecut prin momente tensionate și au făcut dezvăluiri despre conflictele care au condus la ruptura decisivă de monarhia britanică, cei doi traversează o perioadă minunată.

Rudele i-au transmis prințului cele mai călduroase felicitări, iar situația dintre cele două tabere pare să se fi calmat. Acest lucru este confirmat și de gestul celor doi îndrăgostiți. Prințul Harry și Meghan Markle ales un nume inedit pentru fetița lor: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Cuplul a confirmat că acesta este un omagiu deosebit atât pentru Prințesa Diana, cât și pentru Regina Elisabeta a II-a. Așadar, numele reprezintă un omagiu adus Reginei, pentru că porecla sa din Familia Regală este Lilibet. Diana se referă la mama Prințului Harry, Diana, al cărei nume îl poartă de acum fiica sa, în amintirea celei care a fost numită Prințesa Inimilor.

„Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub atenta supraveghere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California. A cântărit 3.500 g. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora iubita ei răposată bunică, Prințesa Inimilor”, a precizat cuplul.

Ce semnificație profundă are

Printesa Diana si Regina Elisabeta a-II-a
Printesa Diana si Regina Elisabeta a-II-a

Prinţul Harry şi Meghan Markle și-au întemeiat o familie frumoasă, admirată de milioane de fani din întreaga lume. Cuplul a primite numeroase felicitări. De asemenea, Regina Elisabeta și familia regală au reacționat imediat și au transmis căsunt încântați de veștile bune.

„Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântați de vestea nașterii fiicei Ducilor de Sussex”, a anunțat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Micuța este al doilea copil al cuplului. Cei doi mai au un băiețel, pe nume Archie, născut pe data de 6 mai 2019. În urmă cu puțin timp, ducele de Sussex a declarat că unul dintre primele cuvinte ale fiului său a fost „bunica”, ca un semn de iubire pentru printesa Diana.

„Am o fotografie cu ea în creșa lui și a fost unul dintre primele cuvinte pe care le-a spus, în afară de „mama”, „tata”, atunci era „bunica”. Bunica Diana. Este cel mai dulce lucru, dar, în același timp, mă întristează într-adevăr, pentru că ar trebui să fie aici”, a declarat Prințul Harry în noul său documentar AppleTV + The Me You Cant See.