Home » Life & Style » Știri mondene » Primele probleme între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu la PRO TV: „Simți sau nu simți”! Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit la MasterChef

Primele probleme între Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu la PRO TV: „Simți sau nu simți”! Ce s-a întâmplat când s-au întâlnit la MasterChef

Ioncea Iulian / 14.06.2024, 12:21

Lovitura anului pe piața media din România este, fără doar și poate, mutarea celor trei jurați de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu la PRO TV.

După ce în toamna anului trecut au plecat de la Antena 1, în această primăvară ei au semnat cu MasterChef, emisiunea care i-a făcut cunoscuți în România.

Întorși la PRO TV, cei trei i-au oferit un interviu Andreei Esca, în cadrul căruia au vorbit inclusiv despre primul moment în care s-au întâlnit.

Ce au dezvăluit cei trei chefi în fața Andreei Esca

„Când v-ați întâlnit, care a fost… Adică, mă gândesc, ca să se formeze o gașcă, trebuie să existe o treabă. Simți sau nu simți că ai ceva cu omul respectiv în comun. Nu?”, a spus Andreea Esca.

Iar Florin Dumitrescu i-a dat de gol pe cei doi colegi ai lui.

„Ei doi se luptau pentru supremație. A durat mulți ani”, a spus Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Apoi, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit și care a fost prima discuție pe care au avut-o.

„Mi-aduc aminte ca și acum. Eu m-am prezentat așa: «Salut, eu sunt cel mai bun bucătar român în viață». Și ăștia doi au râs. Da. De atunci le spun întruna”, a dezvăluit amuzat Cătălin Scărlătescu.