Home » Life & Style » Știri mondene » Rona Hartner, la al doilea divorț. Motivul pentru care ea și soțul ei, Herve Camilleri, au decis să se despartă

Rona Hartner, la al doilea divorț. Motivul pentru care ea și soțul ei, Herve Camilleri, au decis să se despartă

Violeta Badea / 14.05.2021, 14:41

Rona Hartner, la al doilea divorț. Un nou divoț în showbiz-ul românesc! Rona Hartner trece prin momente cumplite, după ce ajuns la al doilea divorț. Celebra artistă și soțul ei, Herve Camilleri, se despart după trei ani de relație și aproape doi de mariaj. Anunțul dureros a fost făcut de vedetă în cadrul emisiunii  „Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV.

Rona Hartner, la al doilea divorț

Rona Hartner, în vârstă de 48 de ani, se poate considera o persoană ghinionistă în dragoste. Renumita artistă divorțează se soțul ei, Herve Camilleri. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, s-au iubit și au ales să-și unească destinele pe data de 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista este stabilită de mai mulți ani.

Fosta concurentă de la „Te Cunosc de Undeva” se află la al doilea divorț, după ce s-a separat de actorul Rocco Sedano. Din fostul mariaj, solista are o fiică superbă, pe care a numit-o Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani. Astfel, Rona Hartner pare să nu aibă noroc deloc în dragoste.

Anunțul celui de-ai doilea divorț a fost făcut în cadrul emisiunii  „Vorbește lumea”, difuzată la postul de televiziune Pro TV și moderată de Lora și Cove. Atât fanii îndrăgitei soliste, cât și cei doi prezentatori au rămas înmărmuriți la auzul acestei vești cutremurătoare. Vedeta a ținut să precizeze că nu dorește să dea foarte multe detalii, deoarece sunt lucruri care țin de viața sa personală.

„Da, divorțăm (…) Nu dau nicio declarație despre Herve și despre ce s-a întâmplat, nu o să afle nimeni. Aceasta este singura soluție, am păstrat casa care era pe numele meu și gata. Momentan suntem separați.”, a declarat Rona Hartner.

Motivul pentru care ea si sotul ei, Herve Camilleri, au decis sa se desparta
Motivul pentru care ea si sotul ei, Herve Camilleri, au decis sa se desparta

Motivul pentru care ea și soțul ei, Herve Camilleri, au decis să se despartă

Rona Hartner a mărturisit că ea și fostul ei partener au rămas în relații bune, deoarece amândoi sunt creștini, iar cel mai important lucru acum este să fie alături de fiica sa. Mai ales că Rita Sumalya este extrem de inteligentă, dorește să termine conservatorul și să-i calce pe urme mamei sale.

„Cred că noi am avut o misiune și cred că Dumnezeu ne voia puțin mai puternici. Suntem separați. Am rămas prieteni. E mai bine așa”, a mai declarat artista la Pro TV.

Rona Hartner a făcut anunțul sfâșietor plângând la televizor, dar consideră că este mai bine să aleagă un alt drum. De asemenea, vedeta a declarat că în continuare se consideră o persoană extrem de optimistă și Dumnezeu o va ajuta să treacă cu bine și peste acest impas. Ulterior, îndrăgita artistă a postat un mesaj pe o rețea de socializare și a ținut să-i liniștească pe fani.

„Din respect pentru fostul sot va fac aici o declaratie adevarata si atat vreau sa respect ceea ce am trait cat si persoana careia i-am spus Da in fata lui Dumnezeu
Poate ca criza mondiala ne-a dezunit
poate pur si simplu asa a fost sa fie
suntem 50% 50% responsabili fiecare

nu vreau sa acuz pe nimeni si nu voi face tavalug de detalii
dar sunt mama si am ales sa fin singura iarasi pentru binele fetei mele
va astept sa imi fiti aproape
si poate asa veti intelege de ce de 2 luni nu mai apar nicaieri …nu am vrut sa va supar cu problemele mele
fiindca lumea o duce deja atat de rau incat vreau sa va vorbesc doar despre faptul ca Dumnezeu imi este in continuare aproape

si ca El imi lumineaza viata
Va spun tuturor celor care aveti situatii dficile – sa aveti curaj sa mergeti mai departe ca Dumnezeu nu va lasa mana si va tine aproape de El !!!
Be my sunshine in the dark !!!
I love you Jesus – va fi noul meu album cu piesele create in aceasta perioada dificila”, a declarat artista pe pagina sa oficială de Facebook.