Home » Life & Style » Știri mondene » Ultimul clip video cu Anca Molnar în viață! Cum a fost filmată în spital, alături de soțul ei

Ultimul clip video cu Anca Molnar în viață! Cum a fost filmată în spital, alături de soțul ei

Redactia Știri / 12.06.2024, 13:22

Durere fără margini în lumea mondenă, după ce Anca Molnar, cunoscută de toată lumea drept make-up artista vedetelor, a murit. Tânăra în vârstă de doar 34 de ani și-a găsit sfârșitul pe 11 iunie 2024, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare: cancerul!

În urmă cu aproximativ un an, Anca Molnar a aflat că este bolnavă, însă a dat dovadă de un optimism incredibil și era sigură că se va vindeca. Din păcate, Claudiu Molnar, soțul ei, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare, pe 11 iunie 2024, că make-up artista a pierdut lupta cu boala.

La mai puțin de 24 de ore de la deces, sicriul cu trupul neînsuflețit al make-up artistei Anca Molnar a fost dus la casa mortuară, iar cei care au cunoscut-o au început să meargă la priveghi.

Cum a fost filmată Anca Molnar

După ce pe internet au fost postate mai multe fotografii și clipuri video de la casa mortuară, Claudiu Molnar a postat pe Instagram, în feed, un clip video care s-a viralizat rapid. În imagini, Anca Molnar apare în viață, la brațul soțului ei, pe un coridor de spital, în timp ce se plimbă.

„Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți. Și doar ea a făcut-o, până la urmă, dar mult prea devreme. Și, totuși, chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche. Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine: Patrick! Prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipă, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, Yubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu Molnar în dreptul ultimului clip video cu make-up artista în viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Molnar Claudiu (@clauxxc)