Home » Life & Style » Timp liber » 7 cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă

7 cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă

Alexandru Cazacu / 17.09.2021, 15:01

Iubirea nu ține cont de vârstă, iar asta o demonstrează chiar și unele dintre cele mai celebre cupluri din lume. Multe dintre cele mai cunoscute vedete internaționale și-au ales parteneri mult mai tineri. Haideți să vedem care sunt aceste cupluri.

Cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă

Cuplurile în care unul dintre ei este cu mult mai în vârstă față de celălalt sunt din ce în ce mai des întâlnite, mai ales în rândul celebrităților. Astăzi, noi v-am pregătit o serie de astfel de relații între vedete, care ne arată că dragostea nu ține cont de vârstă. Iată care sunt aceste cupluri celebre.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones

Cu siguranță, cei doi actori sunt cunoscuți în întreaga lume, însă nu mulți sunt cei care știu că diferența de vârstă dintre cei doi este de 25 de ani. Michael (76 de ani) și Catherine (51 de ani) s-au căsătorit în anul 2000 și cu siguranță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Relația dintre Harrison Ford și Calista Flockhart

Între actorul care l-a jucat pe Indiana Jones și Calista Kay Flockhart este o diferență de nu mai puțin de 22 de ani. Deși cei doi actori sunt într-o relație din 2002, ei au decis să își unească destinele în 2012.

Cupluri celebre care demonstrează că iubirea nu ține cont de vârstă
Cupluri celebre care demonstrează că dragostea nu ține cont de vârstă

Bruce Willis și Emma Heming

Între celebrul actor și modelul american există o diferență de vârstă de 23 de ani, însă după cum spuneam, dragostea nu ține cont de vârstă, deoarece ei s-au căsători în 2009 și au și două fetițe minunate împreună.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley

Deși Jason este cu 20 de ani mai în vârstă, asta nu a contat pentru Rosie. Aceștia sunt împreună din 2010. Ba chiar mai mult de atât, se pare că Rosie Huntington-Whiteley îi va aduce actorului cel de-al doilea copil, cât de curând.

Alec Baldwin și soția sa Hilaria

Actorul în vârstă de 63 de ani a cunoscut-o pe soția sa în anul 2011, pe când Hilaria lucra ca instructor de yoga. Între cei doi există o diferență de vârstă de 26, însă se iubesc nespus și au împreună nu mai puțin de 6 copii.

Rod Stewart și Penny Lancaster

În anul 2007, după ce au fost împreună mai mulți ani și au avut doi copii, celebrul cântăreț a luat-o de soție pe fostul model Penny Lancaster, ea fiind a treia soție a artistului. Între cei doi este o diferență de vârstă de 26 de ani.

Holland Taylor și Sarah Paulson

Se pare că rețelele de socializare fac minuni în dragoste. Holland Taylor (78 de ani) și Sarah Paulson (46 de ani) s-au cunoscut pe Twitter. În ciuda diferenței de vârstă de 32 de ani, ele se iubesc nespus. În 2016, în cadrul unui interviu acordat pentru publicația ”The New York Times”, Sarah Paulson preciza că diferența de vârstă dintre ea și Holland Taylor este de fapt un avantaj.

”Când ești cu cineva mai în vârstă, apreciezi mai bine timpul pe care-l ai la dispoziție, ce ai alături de acea persoană și ce este cu adevărat important în viață”, spunea Sarah la vremea respectivă, potrivit clickpentrufemei.ro.