Home » Life & Style » Timp liber » Actori faimoși și personajele istorice pe care le-au interpretat

Actori faimoși și personajele istorice pe care le-au interpretat

Redactia Știri / 31.03.2017, 23:49
Actori faimoși și personajele istorice pe care le-au interpretat

Actorii, sunt, în fond, oameni care pretind în mod constant că sunt altcineva. Uneori le iese, alteori nu. Dar mai sunt și situațiile în care intră atât de bine în pielea personajelor încât uiți că vizionezi un film, scrie playtech.ro.

Cu ocazia aceasta, poate vă ajutăm și să vă completați lista de filme pe care trebuie să le vedeți într-o viață. De exemplu, dacă nu ați văzut deja The Queen, dar vă pasionează istoria, probabil vă va fi greu să realizați că Helen Mirren nu e, de fapt, regina Elisabeta a II-a. La fel stau lucrurile și în cazul lui Peter O’Toole în Lawrence of Arabia, sau în cel al lui Daniel Day Lewis în Lincoln. Evident, nu putem uita de Ben Kingsley în rolul lui Mahatma Gandhi sau de recenta interpretare a lui Eddie Redmayne în rolul lui Stephen Hawking, pentru care a primit și un binemeritat Oscar. În toate cazurile acestea, actorul nu a interpretat pur și simplu un personaj, ci a devenit acel personaj.

Pe Robert Downey Jr., de pildă, toată lumea îl știe pentru rolul sarcasticului Iron Man sau pentru cel al lui Sherlock Holmes, dar un rol cu adevărat impresionant a fost cel al lui Charlie Chaplin, în filmul din 1992. Nu putem să ignorăm nici interpretarea lui James Franco din filmul biografic despre James Dean, dar în cazul lor a ajutat și asemănarea fizică nativă. Pentru și mai multă inspirație, aruncați o privire în galeria publicată de cei de la Playtech.ro, pe care o găsiți AICI.