Home » Life & Style » Timp liber » Cât costă abonamentul Disney+ și ce oferă, de fapt

Cât costă abonamentul Disney+ și ce oferă, de fapt

Alexandru Cazacu / 14.06.2022, 14:09
Cât costă abonamentul Disney+ și ce oferă, de fapt

Vești bune pentru telespectatorii români. Începând de astăzi, 14 iunie, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company este disponibil și în țara noastră. Mai exact, este vorba despre Disney+ care, în prezent este disponibil în 18 țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Cât costă abonamentul Disney+ și ce puteți viziona pe platformă, veți afla în continuarea acestui articol.

Cât costă abonamentul Disney+

Conform reprezentanților companiei, Disney+ oferă conținut original exclusiv și foarte multe filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. În România, serviciul de streaming se lansează oficial din 14 iunie.

În ceea ce privește costurile, Disney+ va fi disponibil la prețul de 29,99 lei pe lună. În schimb, abonamentul anual este de 299,9 de lei, potrivit celor de la paginademedia.ro. Platforma permite utilizatorilor să creeze până la 7 profiluri diferite, iar patru dintre acestea pot viziona simultan conținutul.

Ce puteți viziona pe Disney+

Potrivit sursei citate anterior, pe lângă titlurile sale clasice. platforma aduce utilizatorilor filmele „The Mandalorian” și „Cartea lui Boba Fett”. Totodată, abonații vor putea urmări seria „Moon Knight”, produsă de Marvel Studios, dar și filmul „Luca”, produs de Disney și Pixar.

În lista de filme mai intră și ecranizări celebre precum „Cruella” și „Encanto”. În plus, la categoria divertisment general, Disney+ vine cu „Free Guy”, producție câștigătoare la Premiile Oscar. De asemenea, abonații vor putea urmări și seriale celebre, cum ar fi „Anatomia lui Grey” și „Familia Simpson”.

Dacă te-ai hotărât să te abonezi, trebuie să știi că poți urmări și seria originală Disney+, „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum”. În primul sezon al documentarului, Jeff Goldblum îi poartă pe telespectatori într-o călătorie extraordinară. În fiecare dintre cele 12 episoade, Jeff va dezvălui informații științifice și istorice interesante.

Sute de filme și seriale pe Disney+

În cadrul unui comunicat, Disney+ anunță peste 700 de filme și 900 de seriale. Telespectatorii care iubesc super-eroii se vor putea bucura de cele câteva zeci de filme Marvel. În plus, pe platformă vor fi disponibile peste 280 de filme de la Disney și Pixar, printre care și seria „Povestea jucăriilor”, „Suflet” și „Luca”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții de succes precum „Crime în imobil”, „Pam & Tommy”, „The Kardashians”, „Moarte pe Nil”  și „9-1-1 și Black-ish”. De asemenea, pe platformă vor fi disponibile și filme clasice marca Disney printre care și următoarele:

  • „Cenuşăreasa”
  • „O poveste încâlcită”
  • „Prințesa și broscoiul”
  • „Mica sirenă”
  • „Raya și ultimul dragon”
  • „Neînfricata Mulan”.
Cât costă abonamentul Disney+
Cât costă abonamentul Disney+ și ce oferă platforma

Pe lângă toate aceste filme, abonații Disney+ pot urmări și întreaga sagă a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele trei trilogii „Star Wars”.

În concluzie, indiferent dacă îți plac filmele de acțiune sau cele romantice, începând din 14 iunie poți găsi totul într-o singură platformă. După cum ați putut observa, Disney+ oferă abonaților acces la o gamă largă de filme și seriale, documentare, dar și la cele mai bune filme ale tuturor timpurilor. Ba chiar mai mult de atât, cu ajutorul funcției GroupWatch, poți împărtăși experiența cu prietenii tăi. Aceasta permite sincronizarea fluxurilor și poți face schimb de reacții chiar în timpul filmelor.