Home » Life & Style » Timp liber » Ce arată ultima cifră din anul nașterii despre destinul unei persoane. Secretul nebănuit

Ce arată ultima cifră din anul nașterii despre destinul unei persoane. Secretul nebănuit

Alexandru Cazacu / 30.05.2022, 11:20
Ce arată ultima cifră din anul nașterii despre destinul unei persoane. Secretul nebănuit

Specialiștii în numerologie sunt de părere că ultima cifră din anul nașterii este foarte importantă. Prezent la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele din spatele ultimei cifre din anul nașterii unei persoane. Ce arată această cifră despre destinul unui om, puteți afla în rândurile de mai jos.

Ce spune despre tine ultima cifră din anul nașterii

În cadrul emisiunii de la Antena 3, cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre secretele ascunse în spatele ultimei cifre din anul nașterii. Conform specialistului în numerologie, această cifră este foarte importantă, deoarece cunoscând-o îți vei da seama cu cine stai de vorbă, de fapt. Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce arată ultima cifră din anul nașterii unei persoane despre destinul acesteia.

Ultima cifră din anul nașterii – cifra 0

Conform spuselor numerologului, această cifră „reprezintă ciclicitatea sau simbolistica ezoterică a șarpelui care se învârte în cerc să își înghită coada”. Se pare că persoanele care au această cifră sunt hotărâte și energice, însă nu acceptă să li se pună piedici. Sunt, de asemenea, persoane foarte tăioase care reușesc să treacă peste obstacole și nu reacționează bine în fața refuzurilor.

Aleargă în continuu și nu termină ceea ce încep. Deși sunt buni inițiatori, de cele mai multe ori, trebuie să fie alții care să termine ceea ce au început, deoarece lasă multe lucruri neterminate.

Cifra 1

Cei cu această cifră sunt lideri și nu au nevoie de ajutorul altora pentru a se descurca. Deși sunt puțin egoiști, ei au și calitățile lor bune. Știu cum să acorde ajutorul altor oameni, însă nu-i pot mulțumi pe toți. Trebuie să se adreseze doar unui anumit grup, iar când vor reuși să facă asta, vor fi foarte fericiți.

Secretele ultimei cifre din anul nașterii – cifra 2

„Îl au persoanele calme, empatice și care preferă să aibă mulți oameni în jurul lor. Nu vor să iasă din zona de confort. Dacă îl scoți de acolo, nu vine cu drag la tine. Dacă vine în vizită, nu stă mult timp. Acasă e zona lui de confort. Cifra 2 intră ușor în rutină, iar când se simte copleșită de un partener, va trebui să învețe să iasă dintr-o relație toxică. Sunt oameni comozi și le este frică să rămână pe cont propriu. Sunt oameni care știu să spună adio, dar nu pot trăi singuri”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Cifra 3

Sunt guralivi și își doresc tot timpul să învețe lucruri noi, spune numerologul. Dacă au nevoie de anumite informații, ei le vor căuta singuri. Le place să achiziționeze multe lucruri, însă nu știu să facă curat în casă, deoarece nu se pot debarasa de unele obiecte. Pentru aceste persoane, fiecare lucru are o încărcătură emoțională.

Ce arată ultima cifră din anul nașterii despre destinul unei persoane
Ce arată ultima cifră din anul nașterii despre destinul unei persoane

Secretele din anul nașterii – cifra 4

Responsabili și știu cum să se descurce în situații limită. De asemenea, cei care au această cifră sunt luptători și preferă să lucreze doar cu oameni perfecționiști. Duc lipsă de răbdare și vor găsi întotdeauna o critică. „Sunt agasanți și îți vine să le pui găleata cu apă în cap”, spune Voropchievici.

Cifra 5

Aceștia nu stau într-un loc și își doresc să călătorească, mai ales că se plictisesc foarte repede. În schimb, pot face foarte ușor conexiuni noi. Oameni ai viitorului, ei au o doză puternică de adrenalină și nu pierd timpul.

Ultima cifră din anul nașterii – cifra 6

Persoanele care au ultima cifră din anul nașterii 6, sunt misterioase, familiste și cuminți. Își doresc dragoste, liniște și armonie, însă sunt și foarte comozi. Sunt oameni devotați familiei și apropiaților. Conform numerologului, aceștia se mulțumesc cu puțin, dar constat.

Cifra 7

Oameni gânditori și dependenți de o anumită stare de confort. Cei care au ultima cifră din anul nașterii 7 sunt foarte dotați și preferă să afle singuri informații. Dacă o anume situație nu le convine, atunci o vor evita. Nu obișnuiesc să se contrazică cu alte persoane și caută adesea activități care să le dezvolte intelectul.

Persoanele care au ultima cifră din anul nașterii 8

Specialistul în numerologie spune că această cifră este destinată celor care își doresc o poziție socială. Norocoși de fel, ei simt afacerile bune și se îndreaptă către lucrurile care le aduc profit. Știu foarte bine ce este „aducător de câștig”, însă nu vor avea niciodată o viață simplă. Au parte de mari câștiguri, însă și de faliment.

Ultima cifră din anul nașterii 9

Aceste persoane își doresc să fie mereu în centrul atenției și înconjurați de oameni. Cei care au ultima cifră din anul nașterii 9 sunt și altruiști, însă vor tot timpul să aibă parte de expunere publică. În plus, sunt și foarte buni organizatori.