Home » Life & Style » Timp liber » Ce înseamnă, de fapt, ora 22:22 sau 21:21. Semnificația orelor

Ce înseamnă, de fapt, ora 22:22 sau 21:21. Semnificația orelor

Pană Emanuela / 16.10.2021, 19:57
Ce înseamnă, de fapt, ora 22:22 sau 21:21. Semnificația orelor

Timpul și numerele sunt două concepte prezente în viața noastră de zi cu zi, ambele fiind fascinante pentru oameni încă din cele mai vechi timpuri. Chiar dacă aveam tendința de a le considera ca fiind de la sine înțelese, întrucât sunt pur și simplu acolo, unele numere, în special cele repetitive, ne atrag atenția și ne pun pe gânduri. Când te-ai uitat ultima dată la ceas și ai văzut afișat 22:22? Nu-i așa că ți s-a părut o oră magică sau cel puțin că ascunde un fel de mister? Află în continuare care este semnificația din spatele acestei ore. Ce mesaj vrea să-ți transmită Universul?

Ce înseamnă ora 22:22 sau orele repetitive

Mulți dintre voi ați observat de-a lungul timpului pe cadranul ceasului de mână sau pe ecranul ceasului electronic din dormitor o anumită „coincidență“ a cifrelor orei și a minutelor, ca de exemplu 22:22 sau 21:21. Această suprapunere a orelor și a minutelor îi face pe mulți oameni să caute un răspuns: Ce vrea să însemne asta?; Ce înseamnă aceste cifre? În continuare ne vom ocupa de răspunsul la această „ghicitoare“.

Începem prin a spune că numerologia a fost special concepută pentru a descifra numerele pe care le vedem zilnic, în documente, cărți, bilete sau afișate de ceas. Întrucât nu doar o dată pe zi ni se oprește privirea pe ceas, acesta se poate transforma într-un adevărat mesager al timpului și al destinului dacă ești dispus, bineînțeles, să-l asculți. Cu siguranță ți s-a întâmplat să te uiți la ceas și să vezi de mai multe ori aceeași oră, iar acesta este un semn că Universul vrea să-ți vorbească prin numere, cifre, practic, prin intermediul timpului. De ce nu l-ai asculta?

Se spune că nimic nu este întâmplător, iar dacă pe parcursul zilelor ochii îți pică pe orele 22:22 sau 21:21, atunci poate că interpretarea mesajului digital te va ajuta să faci alegerea corectă și să eviți greșelile. Este vorba despre un semn bun, care te îndeamnă să lași deoparte agitația și să începi să crezi în victorie.

Citește și: Ce înseamnă când te uiți la oră fixă. Semnificația orelor fixe în iubire

Mesajul pe care vrea să ți-l transmită Universul

În numerologia simetriei timpului contează mai mult combinația cifrelor dintre oră și minute decât momentele în care timpul se reflectă în ore fixe, fără minute, de exemplu, 9:00 sau 6:00. Așadar, iată ce înseamnă orele 22:22 și 21:21.

Care este semnificația orei 22:22
Care este semnificația orei 22:22

22:22 – patru de doi indică faptul că ceva foarte puternic se va întâmpla în viața ta în viitorul apropiat. Vei primi un telefon important sau o veste neașteptată. În orice caz, așteaptă-te la o surpriză plăcută și, de ce nu, fă-ți bagajele. De menționat că 22 este considerat un simbol al intuiției dezvoltate, al dezvoltării spirituale ridicate și a minții excelente.

21:21 – Universul vrea să-ți transmită faptul că îți susține pașii, dar și că, pentru a atrage binele în viața ta, este important să faci bine. Dacă ții cont de acest sfat, ai toate motivele să te aștepți la o întâmplare de poveste, pentru că o persoană nouă și interesantă va apărea în cercurile tale.