Home » Life & Style » Ce înseamnă când te uiți la oră fixă. Semnificația orelor fixe în iubire

Ce înseamnă când te uiți la oră fixă. Semnificația orelor fixe în iubire

Redactia Știri / 17.11.2020, 12:00
Ce înseamnă când te uiți la oră fixă. Semnificația orelor fixe în iubire

Obișnuiți să vă uitați la o anumită oră fixă la ceas? Dacă răspunsul dumneavoastră este unul pozitiv, atunci informațiile din acest material vă pot ajuta să înțelegeți ce mesaj vi se transmite. Specialistul în astrologie și numerologie, Mihai Voropchievici, a încercat să interpreteze semnificația orelor fixe în iubire. Acesta a luat fiecare oră pe rând și a explicat care este mesajul ei. Așadar, dacă ați observat că vă uitați la o oră fixă la ceas, nu strică să vedeți ce mesaj vi se potrivește!

Semnificația orelor fixe în iubire

Cu siguranță, vi s-a întâmplat să vă uitați la ceas la o anumită oră. Ce mesaj vi se transmite și ce trebuie să cunoașteți atunci când vă uitați la o oră fixă, puteți să găsiți în materialul următor!
Sunt niște lucruri pe care le avem în fața noastră, dar trebuie să știm cum putem să le interpretăm, este de părere Mihai Voropchievici, care într-un material pentru Antena 3 a oferit semnificații în iubire pentru fiecare oră în parte.

Să începem cu miezul nopții! Ei bine, cei care obișnuiesc să se uite la ceas când este 00.00 și sunt într-o relație de cuplu primesc vești din partea Universului. Potrivit specialistului în astrologie și numerologie, Mihai Voropchievici, dacă te uiți la ceas la 12 noapte, este un semn bun care se poate interpreta prin faptul că iubirea din acel cuplu/acea relație are șanse mari să dureze o viață.
De altfel, mai poate însemna pentru persoana care se uită la ceas la această oră că gândurile sale au șanse mari să se concretizeze.

Cei care se uită la ora 1.00 au sentimente intense pentru partenerul lor de cuplu, dar li se poate transmite și faptul că partenerul se simte atras de calitățile sale native. Calități fizice, psihice. „Este fantastic”, susține specialistul, dându-le astfel de înțeles celor care obișnuiesc să se uite la această oră că primesc un semn bun pe această cale. Dacă te-ai uitat la ceas la ora 1 noaptea, partenerul vrea să te cunoască mult mai bine. Să îți știe și părțile bune, dar și părțile mai puțin bune.

Pentru cei care se uită la 2.00 la ceas, acest lucru poate avea o dublă interpretare. Dacă ești singur, atunci fii singur că lucrurile se vor rezolva în această direcție și vei primi o propunere neașteptată pentru o întâlnire.

Dacă te uiți la ora 2.00 la ceas, poate fi un semn că în viața partenerului tău a apărut altcineva
Dacă te uiți la ora 2.00 la ceas, poate fi un semn că în viața partenerului tău a apărut altcineva

Însă dacă ești într-o relație, mare atenție, căci 2 este cifră bifazică. Nu este un semn bun. Se poate interpreta prin faptul că partenerul de cuplu s-ar putea gândi la despărțire, fiind posibil să fi apărut altcineva în viața sa.

Cei care sunt într-o relație și se uită la ora 3.00 la ceas au șanse mari ca povestea lor să ajungă la o căsătorie. Poate partenerul de cuplu e mai timid, motiv pentru care nu ar strica să preluați inițiativa. Cert este că relația pe care o aveți este una de durată.

Dacă obișnuiești să te uiți la ora 4.00, asta înseamnă stabilitate, ceea ce se poate interpreta prin faptul că relația în care sunteți devine mai serioasă, fiind posibilă chiar o căsătorie.

Pentru cei care se uită la 5.00, este bine să rețină următorul sfat și anume să gândească de două ori, înainte de a acționa. Dacă sunt lucruri care nu prea funcționează în cuplu, este bine să ia o pauză. Mare atenție cum vă tratați partenerul, astfel încât să nu se denatureze relația! Cifra 5 semnifică neprevăzutul.

Atunci când vine vorba de ora 6.00, mesajul ar putea fi următorul: cineva vrea să te recucerească. Așadar, sunt șanse mari ca o veche iubire să revină în viața ta. Sau posibil să apară noutăți în viața ta pe plan personal. În orice caz, e ceva benefic pentru tine.

Dacă te uiți la 7 fix la ceas, cineva din grupul tău, din anturajul tău, te dorește, dar nu îți spune. Încearcă să-l depistezi, pentru că are intenții serioase.

Ce mesaj ți se transmite în funcție de ora la care te uiți

Pentru cei care se uită la ceas la ora 8.00 se anunță o zi plină de noroc în amor. 8 este cifra infinitului. Dacă le iei pe amândouă, 8 reprezintă simbolul a două inele, a două verighete. Deci, șanse mare în dragoste!

Ora 9 aduce vești bune celui sau celei care obișnuiește să se uite la ceas la această oră! O persoană misterioasă își face curaj și îți mărturisește sentimentele pe care le are față de tine.

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Veștile bune continuă și pentru cei care se uită la ceas la ora 10.00! Partenerul de cuplu are intenții serioase de căsătorie.

Cel care se uită la ceas la ora 11.00 are tendința să fie iluzoriu. În mintea ta sunt tot felul de gânduri. Ai păreri greșite despre partenerul tău. Ar fi bine să-ți revizuiești comportamentul, pentru că persoana respectivă chiar te iubește. Poate nu reușește să-și exprime dragostea așa cum își dorești tu, dar are sentimente puternice pentru tine.

Dacă te uiți la miezul zilei la ceas, e semn că treci peste o cumpănă sau o ceartă în cuplu. Dacă sunt discuții cu partenerul de cuplu, fii sigur că se vor rezolva.

Ora 13.00 îți arată faptul că partenerul de cuplu se gândește la tine.

Ora 14.00 îți arată că cel de care ești îndrăgostit/ă are aceleași sentimente și îți trimite semne. Așadar, este reciproc ceea ce simțiți.

Dacă te uiți la 15.00 la ceas, înseamnă că deși ești un cuceritor, gândurile tale sunt tot la persoana iubită. Dragostea e dragoste, tot acasă te întorci.

Dacă obișnuiești să te uiți la ceas la ora 16.00, o blondă/un blond vrea să te sărute, spune Mihai Voropchievici.

Pentru cel care se uită la ceas la ora 17.00, primești o invitație la o petrecere, unde poți cunoaște oameni noi. Deci ai putea avea șansa să cunoști pe cineva.

Dacă te uiți la ora 18.00 la ceas, fii sigur că sentimentele în cuplu cresc, înfloresc.

Vești bune și pentru cei care se uită la ora 19.00 la ceas! Pasiunea în relație crește, se intensifică.

Ora 20.00 îți arată faptul că o persoană apropiată nutrește sentimente pentru tine.

Ora 21.00 e un semn că gelozia partenerului de cuplu e foarte mare. De ce? Nu strică să-i oferi puțină atenție persoanei iubite.

Te uiți la ceas la ora 22.00? Partenerul e cucerit definitv de tine.

Dacă obișnuiești să privești ceasul atunci când e ora 23.00, e un semn ca partenerul te vrea numai pentru el. Dacă este să privim în detaliu, poate însemna că te vrea pentru o veșnicie. Relația se anunță pe termen îndelungat.