Home » Life & Style » Posibile semnificații spirituale ale numărului 111 în viața noastră

Posibile semnificații spirituale ale numărului 111 în viața noastră

Ileana Mladinoiu / 23.10.2020, 12:24
Posibile semnificații spirituale ale numărului 111 în viața noastră

Adesea, îngerii folosesc secvențe numerice pentru a ne transmite sfaturi, informații și ca să ne demonstreze că stau mereu lângă noi. Pentru a înțelege sensul lui 111, este bine să aruncăm o privire asupra aspectului vizual al numărului 1.

Semnificația nebănuită a numărului 111

La nivel spiritual, numărul 1 simbolizează un stâlp de lumină. Cu alte cuvinte, este vorba despre „sinele interior” cu caracter divin. Ne permite să descoperim adevărul fundamental al spiritului, adesea îngropat adânc în noi, atunci când aspectul fizic preia comanda/câștigă din cauza modului vostru de viață. Acest stâlp de lumină este asemănător cu o coloană cristalină ascendentă pe care unii mistici o simt atunci când cele 12 chakre ale lor sunt aliniate și formează un fel de coloană de lumină.

Fiecare individ, care a accesat acest stâlp de lumină, știe că are o sursă infinită de cunoaștere, înțelepciune, compasiune, pace și adevăr. Coloana de lumină nu numai că aduce o binecuvântare incredibilă, dar promovează și accesul la un nivel superior de înțelepciune și adevăr.

La nivel spiritual, numărul 1 simbolizează un stâlp de lumină
La nivel spiritual, numărul 1 simbolizează un stâlp de lumină

Dacă ne-am plictisit de jobul nostru, dacă avem nevoie de o schimbare, să credem în visele noastre, în ciuda riscurilor implicate. Numărul 1 este asociat cu a fi lider și a îndruma oamenii spre victorie, mai ales în domeniul profesional.

Revenind la cifra 111, ea ne amintește că suntem conectați direct la Divin și am intrat în vastul tărâm al posibilității infinite. Acum, depinde de noi să ne concentrăm pozitiv gândurile și intențiile pentru a crea împreună cu Divinul, pentru a aduce binecuvântări și oportunități în viața noastră.

Ce să facem, atunci când vedem 111

De asemenea, 111 reprezintă ghizii spirituali și îngerii noștri care ajung la noi cu dragoste, sprijin și îndrumare. Numărul îngeresc 111 este un apel al îngerilor pentru a acorda o atenție specială gândurilor noastre. În orice moment, gândurile, emoțiile și convingerile avute joacă un rol foarte important în ceea ce se va manifesta în experiența fiecăruia dintre noi. 111 ne reamintește mereu să rămânem pozitivi.

Când vedem 111, recomandat este să facem tot ce trebuie pentru a ne realinia gândurile, astfel încât să ne putem concentra asupra a ceea ce ne dorim, să ne reorientăm către ceea ce vrem și către ce ne îndreptăm, nu către ce ne îngrijorează sau ce nu vrem să experimentăm în viață.

Dacă am fost implicați într-o gândire negativă când am văzut 111, să nu ne facem griji. Gândurile pozitive depășesc cu mult negativul, deci sunt de eliberaț doar frica și negativitatea, cu condiția să ne concentrăm asupra a ceea ce dorim să vedem că se întâmplă.

Alinierea gândurilor și a momentului actual de vibrație cu iubirea ne va deschide o oportunitate imensă pentru a ne ajuta să ne realizăm obiectivele. Sigur, cu îngerii care vor fi alături de noi pe tot parcursul călătoriei. Să nu uităm să le cerem sprijin!

Este adevărat, îndrumarea angelică vine prin numere angelice, dar nu doar prin numere. Să căutăm îndrumări în toate domeniile și să ne asigurăm că acționăm după înțelegerea pe care o primim pentru a merge mai departe în iluminare și pentru a atinge  obiectivele propuse.

Totodată, numărul angelic  111 ne sfătuiește să fim recunoscători pentru ceea ce ne oferă viața,  suișuri sau coborâșuri.  Noi va trebui să ne concentrăm asupra pozitivului. Fericirea este uneori făcută din lucruri simple. O atitudine optimistă ne va deschide multe uși.