Home » Life & Style » Timp liber » Ce înseamnă de fapt visele despre Crăciun. Semnificațiile nebănuite

Ce înseamnă de fapt visele despre Crăciun. Semnificațiile nebănuite

Alexandru Cazacu / 19.12.2021, 16:15
Ce înseamnă de fapt visele despre Crăciun. Semnificațiile nebănuite

Invitat la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre semnificațiile nebănuite ale viselor în care apar elemente legate de Sărbătorile de Iarnă. Află în următoarele rânduri ce semnificație au de fapt visele despre Crăciun și ce spune cunoscutul numerolog despre acestea.

Ce înseamnă visele despre Crăciun

Potrivit lui Mihai Voropchievici, visele legate de această sărbătoare ne arată faptul că suntem nerăbdători. În special, cei care au copii mici abia așteaptă să le ofere acestora cadourile de la Moș Crăciun. De asemenea, în această perioadă avem bunăvoință, o stare care ne străbate tot corpul. Tot în aceste zile, este loc de multă comunicare benefică, iar noi ar trebui să profită de acest lucru.

Numerologul susține că putem visa clopoței de Crăciun, iar asta arată o împrospătare a traiului nostru, deoarece sunetul vesel al clopoțeilor trezește ceva nou în fiecare dintre noi. De asemenea, decorațiunile de Crăciun înseamnă bucurie, dar și avere și bogăție.

Semnificația viselor în care apare Moș Crăciun fără sanie

Pe de altă parte, în unele vise, Moș Crăciun poate apărea fără sanie. De asemenea, Moșul poate să poarte straie murdare sau ghetele rupte, iar un astfel de vis nu este unul bun.

”Sunt acele vise care în general vă atenționează că v-ați luat prea multe în spate. Sunt atenționări de sănătate”, a adăugat Mihai Voropchievici, potrivit Antena 3.

Cu toate acestea, un brad verde și împodobit frumos în vis, poate însemna că tu vei renaște. De fapt, orice copac pe care îl visăm și este verde, este dătător de viață. În schimb, dacă brazii sunt plini de zăpadă, asta arată o reînnoire în existența persoanei care a i-a visat.

Ce semnificație au de fapt visele despre Crăciun
Ce semnificație au de fapt visele despre Crăciun

Alte semnificații ale viselor legate de Crăciun

Copiii care apar în vise cu această ocazie sunt asociați cu „noi speranțe”, însă cei cu vârsta de peste trei ani, spune numerologul. Pe de altă parte, dacă în vis apar copii nou-născuți, acest lucru poate arăta unele probleme sau  poate avea legătură cu unele afecțiuni.

Deși se întâmplă foarte rar să visezi nașterea Mântuitorului, visele în care apare Iisus sau Sfânta Fecioară Maria îți arată că ești deja un „suflet evoluat”, că ai crescut spiritual. Totodată, ești un om care la rândul tău ar trebui să îi înveți pe alții, să fii mentor și învățător. Toate acestea îți vor da o revigorare totală a organismului. Conform celor spuse de numerolog, aceste lucruri sunt valabile doar în perioada Crăciunului.

”Visul despre Ajunul Crăciunului înseamnă că vei fi pus în fața unor oportunități importante importante, dar și a unui statut nou în sfera ta socială.

Când visezi că oferi cadouri ți se sugerează că oamenii apropiați de lângă tine îți vor fi aproape și te vor sfătui. Niște oameni care îți vor fi de ajutor în perioada imediat următoare.

Pe lângă toate acestea, Mihai Voropchievici a adăugat că atunci când ne trezim dintr-un astfel de vis frumos, să nu dăm direct cu ochii în lumină, ci să mai zăbovim puțin să ne aducem aminte de ce am visat, deoarece aceste vise sunt și benefice.