Home » Life & Style » Timp liber » Ce s-a aflat la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson. Detalii șocante de la autopsia artistului

Ce s-a aflat la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson. Detalii șocante de la autopsia artistului

Alexandru Cazacu / 12.08.2021, 14:40

Michael Jackson s-a născut la 29 august 1958. Celebrul artist ar fi împlinit vârsta de 63 de ani la sfârșitul acestei luni. Din nefericire, el a a trecut în neființă pe 25 iunie 2009. Ei bine, la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson, detalii de-a dreptul șocante de la autopsia ”Regelui Muzicii Pop” au ieșit la iveală.

Detalii incredibile de la autopsia artistului. Ce s-a aflat la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson

Mai întâi, este important să menționăm că Michael Jackson este unul dintre puținii artiști care au intrat de două ori în ”Rock and Roll Hall of Fame”. De asemenea, el a obținut și 13 recorduri Guinness, 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A, 12 premii W.M.A, 17 single-uri numărul unu în SUA și vânzări de peste 800 de milioane de discuri.

Pe 25 iunie 2009, lumea avea să fie șocată de decesul megastarului. Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic pe care ”Regele muzicii pop” îl folosea pe post de somnifer. Ei bine, la acest ”tratament” a fost complice medicul său, Conrad Murray, care a fost condamnat la patru ani după gratii după ce i-a administrat artistului doza mortală de medicamente. Cu toate acestea, el a fost eliberat după doar doi ani, pentru bună purtare.

Ei bine, după ani de zile de la moartea celebrului star american, atât cauza oficială a morții, cât și rezultatele autopsiei și ale anchetei au fost făcut publice, iar detaliile sunt de-a dreptul uluitoare. Mai exact, conform raportului medicului legist, Michael Jackson avea o stare de sănătate ”mai bună decât media persoanelor de vârsta sa”, nivelul colesterolului fiind bun și arterele curate. Cu toate acestea, megastarul avea prostata inflamată, dificultăți la urinare și suferea de vitiligo.

Ce s-a aflat la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson
Ce detalii au ieșit la iveală la 12 ani de la moartea lui Michael Jackson

Era foarte slab pentru că ”nu-i plăcea să mănânce”

Se pare că la momentul morții sale, celebrul artist era extrem de slab. Acesta avea o înălțime de 1.75 m și cântărea în jur 60 de kg. Megastarul avea o alimentație foarte proastă, pentru că ”nu-i plăcea să mănânce”. Cu toate acestea, printre alimentele preferate ale lui Michael se aflau orezul și carnea de pui, potrivit clickpentrufemei.ro.

De asemenea, potrivit rezultatelor autopsiei, Michael avea multe cicatrici pe corp, era necircumcis și își tatuase un punct negru pe scalp. Totodată, atât sprâncenele, cât și buzele artistului erau tatuate. Tot la autopsie s-a descoperit că părul megastarului era foarte rar, combinat cu o perucă, iar pe piele avea suprafețe depigmentate, din cauza bolii vitiligo.

Cu toate acestea, cel mai surprinzător lucru care s-a aflat la autopsie, a fost numărul de medicamente descoperite în sistemul lui Michael Jackson. Mai exact, potrivit raportului autopsiei, au existat mai multe benzodiazepine diferite (Clonazepam, Valium şi Lorazepam) care, de obicei sunt utilizate pentru a tratarea anxietății, a atacurilor de panică și insomniei. De asemenea, se pare că artistul lua și trazodonă, medicament folosit în tratarea depresiilor majore și a insomniilor.

Așadar, Michael Jackson a murit pe data de 25 iunie 2009, într-un spital din Los Angeles, în urma unui stop cardiac.