Home » Life & Style » Timp liber » Cel mai încărcat punct energetic din România. Locuri care par desprinse dintr-o altă lume

Cel mai încărcat punct energetic din România. Locuri care par desprinse dintr-o altă lume

Alexandru Cazacu / 08.12.2021, 11:31
Cel mai încărcat punct energetic din România. Locuri care par desprinse dintr-o altă lume

În caz că nu știați asta, România este considerată a fi zona cu cele mai multe puncte energetice din lume. Mai exact, în țara noastră există șapte astfel de locuri care par să fie din altă lume. Haideți să vedem care este cel mai încărcat punct energetic din România și ce se întâmplă de fapt în acest loc incredibil.

Cel mai încărcat punct energetic din România

Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul este cel mai cunoscut punct energetic din țara noastră. De asemenea, acesta o putere foarte mare, dacă e să ținem cont de relatările despre unele conuri de lumină ce par să se rotească precum un vortex de nori, amplificând percepția noastră extrasenzorială. Unii specialiști sunt de părere că semnalele radio ce vin din interiorul muntelui se amplifică în perioadele respective, conform celor de la sfinx777.wordpress.com.

Tot în Munții Bucegi, pe o zonă de aproximativ 1 kilometru pătrat, organismul uman nu resimte senzația de oboseală și se revigorează instant. Acest lucru a fost demonstrat în anul 1999, atunci când un institut de cercetări particulare din Capitală a fost angajat să studieze subteranul din acest loc. Concret, este vorba despre o pantă unde are loc o anomalie magnetică neobișnuită. Se pare că energia din locul respectiv are efecte terapeutice extraordinare pentru organism.

La Târgu Jiu găsim un alt loc geo-energetic, adică Polovragi. Se spune că în acest loc, Zamolxis îi învăța pe vraci tehnici prin care să poată tămădui atât sufletul, cât și trupul. Ba chiar mai mult de atât, unii sunt de părere că la Polovragi este locul perfect pentru tonifierea generală a organismului.

Cel mai încărcat punct energetic din România. Aceste locuri care par desprinse dintr-o altă lume
Cel mai încărcat punct energetic din România. Aceste locuri care par desprinse dintr-o altă lume

Cele șapte locuri energetice din România

După cum am menționat la începutul articolului, în țara noastră există nu mai puțin de 7 locuri energetice, România fiind considerată zona cu cele mai multe astfel de puncte încărcate cu energie. Iată care sunt acestea:

  • Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul
  • Bucegi – Vârful Doamnei – Gura de Rai
  • Peștera „fără capăt” Polovragi
  • Panteonul de la Căscioarele
  • Șimleul Silvaniei – Sălaj – Dacidava
  • Munții Rarău – Câmpulung Moldovenesc
  • Sarmizegetusa – orașul subteran predacic.

Ce spun specialiștii despre punctele energetice din România

În cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, Lidia Fecioru a vorbit despre ora magică a Sfinxului din Bucegi. Conform bioenergoterapeutului, atunci când sunt privite de sus, punctele energetice din România par să formeze o piramidă.

Se pare că fiecare dintre aceste puncte are câte un fenomen, care depinde de oră, de poziția soarelui, dacă e noapte sau zi. De asemenea, specialistul a subliniat faptul că, dintre toate locurile energetice, cele mai puternice sunt Ceahlăul, Muntele Retezat și Sfinxul.

„Muntele Retezat este unul, Sfinxul este al doilea și mai sunt puncte energetice, unde cei care se duc și stau în centrul acestor energii, oamenii se vindecă de boli, unora li se dezvoltă niște capacități paranormale, au acces la foarte multe informații, pentru că se formează ca un portal de energie (…).

Sunt multe locuri, dar cele mai puternice sunt trei, Ceahlău, Muntele Retezat și cu Sfinxul. Acestea creează o piramidă”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.