Home » Life & Style » Timp liber » Cele 7 linii din palmă: ce semnificație au și ce dezvăluie despre tine

Cele 7 linii din palmă: ce semnificație au și ce dezvăluie despre tine

Alexandru Cazacu / 27.06.2022, 13:49
Cele 7 linii din palmă: ce semnificație au și ce dezvăluie despre tine

Ce semnificație au cele 7 linii din palmă și ce dezvăluie despre tine, poți afla în continuare. Prezent la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre liniile din palmă care ne ghidează viața. Haideți să vedem care sunt acestea și ce pot spune despre noi, potrivit numerologului.

Cele 7 linii din palmă. Ce semnificație au și ce dezvăluie despre o persoană

Potrivit lui Mihai Voropchievici, chiromanția (cititul în palmă) a apărut în India, iar de aici a ajuns și în țara noastră. În caz că nu știați, cele 7 linii de bază din palmă sunt: linia vieții, linia inimii, linia capului, linia banilor, linia căsătoriei și linia destinului de unde poate pleca și o linie marcantă, spune numerologul.

Toate acestea reprezintă o persoană. Dar ce semnificație au și ce spun despre noi liniile din palmă? Ei bine, răspunsul la această întrebare îl veți afla în următoarele rânduri.

Linia vieții

Aceasta pornești de sub degetul arătător și se încheie spre încheietura palmei. Linia vieții poate avea lungimi și grosimi diferite, în funcție de persoană. Persoanele care au aceasta linie groasă și conturată au un spirit rezistent.

„Sunt și lini puțin conturate. Linia slabă este persoana care este mai puțin rezistentă la stres. Se poate confrunta și cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieții se unește cu linia capului. Aici, vei simți lipsă de încredere și negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt lini care nu se unește cu linia capului. Aceștia sunt liberi. Sunt ei cu ei și sunt bine”, a explicat numerologul, la Antena 3.

Cele 7 linii din palmă – Linia destinului

Nu toată lumea are această linie, însă la cei care o au, ea străbate palma în două. Dacă o ai și este îngroșată, asta înseamnă că viața ta se va dezvolta mult și vei reuși să faci tot ce îți dorești. Pe de altă parte, dacă linia destinului nu există sau este foarte subțire, înseamnă că ești o fire independentă, ești liber cugetător și faci ce vrei.

Totuși, se poate întâmpla ca linia destinului să fie combinată. Așadar, dacă linia este discontinuă este posibil să apuci pe o altă cale în viață. Conform numerologului, există mai multe variante pentru fiecare persoană în parte. Dacă apare în paralel, trebuie să observăm spre ce deget se îndreaptă.

Cele 7 linii din palmă
Ce semnificație au și ce dezvăluie despre tine cele 7 linii din palmă

Linia inimii

Specialistul spune că linia inimii pleacă din partea de jos a degetului mic și se îndreaptă către degetul arătător. „Arată tendința de a iubi și de oferi afecțiune. Înseamnă că este în raport cu perioada în care ești îndrăgostit, dar ea este prezentă toată viața. Cu cât este mai scurtă denotă răceală”, a spus Mihai Voropchievici.

Cele 7 linii din palmă – Linia Capului

Împarte palma în două și arată forța de gândire, spune specialistul despre linia capului. Dacă aceasta se suprapune cu linia vieții, „cu atât promiți să fii mai în nesiguranță”. Pe de altă parte, dacă această linie ajunge până la inelar, poate arăta dependența de o anumită persoană. De asemenea, ea arată și cât de inteligent ești.

Linia banilor

Printre cele 7 linii din palmă se află și cea a banilor. Aceasta apare sub inelar și poate fi lungă sau marcată cu câteva linii. Dacă nu apare nicio o linie, asta denotă că nu ești materialist și că banii nu sunt o prioritate pentru tine. În schimb, dacă apare la baza degetului inelar, poate fi vorba despre o moștenire pe care o vei primi.

Linia căsătoriei

După cum explică Mihai Voropchievici, linia căsătoriei este sub degetul mic, însă se poate verifica și la arătător. Aceasta apare sub forma unei cruci sau a unei steluțe, a mai spus cunoscutul numerolog.