Home » Life & Style » Degetul mic de la mână dezvăluie totul despre personalitatea ta. Secrete bine păstrate

Degetul mic de la mână dezvăluie totul despre personalitatea ta. Secrete bine păstrate

Voicu Costin / 30.05.2022, 16:46
Degetul mic de la mână dezvăluie totul despre personalitatea ta. Secrete bine păstrate

Superstițioșii încearcă să creeze caractere specifice fiecărui om în funcție de aspectul fizic sau după obiceiuri. Acestia au analizat câteva aspecte ale construcției omului și au definit anumite tipare. Ce spune caracterul tău în funcție de lungimea degetului mic de la mână? Este adevărat ce spun cercetătorii?

Lungimea degetului mic de la mână spune despre tine ce fel de om ești. Te regăsești?

Lungimea degetului mic de la mână indică trei tipuri de personalitate. În funcție de cât de lung sau scurt este faţă de articulația superioară a degetului inelar poţi afla care sunt trăsăturile caracterului tău.

  1. Degetul mic se opreşte la articulația degetului inelar

Eşti o persoană mai rezervată, introvertită. Nu te deschizi cu ușurință față de ceilalți, nici măcar faţă de cei apropiați. Ai tendința de a nu avea răbdare pentru lucrurile minuţioase. Îţi place să fii direct, să faci tot ce ține de ține că cei dragi să fie bine și te aștepţi să ţi se răspundă asemănător.

Cei care nu te cunosc pot să creadă că ai o fire rece şi că eşti o persoană independentă. De fel, ești un om cald, odată ce te deschizi faţă de persoanele apropriate și celor cărora le permiți să vadă ce fel de om ești.

  1. Degetul mic trece de articulația degetului inelar

Eşti un om sensibil, calm, loial prietenilor, care evită conflictele şi rezistă bine la stres. Pe plan sentimental, încerci să te controlezi şi să nu te implici prea uşor, dar visezi să ajungi să întâlnești o persoană potrivită ție, cu care să clădești o relație de viitor.

În cuplu, când iubeşti cu adevărat, partenerul devine întreaga ta lume. În ciuda dorinței de a avea relații interpersonale, pari să fii mai fericit în singurătate, dar asta nu înseamnă că ești un introvert.

Ești o persoană care se dedică în întregime proiectelor tale şi nu renunţi până nu obții ceea ce-ţi doreşti, indiferent că este vorba despre locul de muncă sau familie. Starea de concentrare și perseverența va ajunge la îndeplinirea proiectelor pe plan profesional și personal.

  1. Degetul mic este sub articulația degetului inelar

În cazul în care degetul tău mic nu se întinde până la articulația superioară a degetului inelar, fiind sub aceasta, eşti o persoană optimistă şi plină de viață. Eșți un om extrovert și pari că nu ai avea secrete, dar sentimentele privind persoanele din exterior sau din grupul tău de prieteni este posibil să le ții doar pentru ține.

De fel ești o persoană iertătoare și uiţi cu ușurință, pentru că nu poţi să ţii supărarea în tine pentru că te macină foarte mult. Cum eşți foarte energic, este posibil să pari egoist. Dacă ai dreptate, ţi-e greu să cedezi într-un conflict sau ceartă. Pe de altă parte, vei fi primul care îşi va cere scuze, dacă nu găsiţi un consens. Pentru a te dezvolta şi a deveni mai bun, trebuie să ieşi mai des din zona ta de confort, încercând activități diferite decât cele pe care le întreprinzi în mod obișnuit.