Home » Când, unde, cum » Forma degetelor de la mâini arată ce fel de om ești. Secretele incredibile pe care le ascund

Forma degetelor de la mâini arată ce fel de om ești. Secretele incredibile pe care le ascund

Manolică Anca / 19.05.2022, 14:22
Forma degetelor de la mâini arată ce fel de om ești. Secretele incredibile pe care le ascund

Există o mulțime de lucruri care pot prezice tipul de personalitate pe care îl ai. Astrologia, cititul în palmă sau chiar trăsăturile fizice pot dezvălui multe despre aceasta și despre cum ai putea acționa în anumite situații. Forma degetelor de la mâini poate spune, de asemenea, multe despre tipul de persoană care ești. Le descoperim împreună, în rândurile de mai jos.

Ce spune forma degetelor de la mâini despre personalitatea ta

Cu toții ne-am privit degetele și ne-am plâns în vreun fel de ele, Fie că sunt prea scurte, prea lungi sau butucănoase. Dar știți că forma degetelor tale poate dezvălui unele aspecte uluitoare ale personalității? Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre acest lucru.

Ramura științei care se ocupă cu semnele din palmă şi cu tot ce înseamnă semnele se numește chiromanţie, în timp ce chirologia se ocupă de palma propriu-zisă, forma degetelor, a unghiilor, exterior, culoare. Însă nu tratează şi semnele. Iată, așadar, ce spune specialistul despre forma degetelor de la mâini, luând în calcul aceste două ramuri.

Există patru tipuri de degete

Potrivit acestuia, există patru tipuri de degete: pătrate, spatulate, conice şi ascuţite. Și nu toate pot fi perfect identice. Poți avea, de exemplu, unul mai mic, chiar dacă sunt pătrate, cu tendinţa de a fi un pic conice, şi unghiile la fel. Specialistul a vorbit despre ele pe rând:

Degetele spatulate

Acestea au forma unui trapez cu vârful tăiat, dar cu baza mică în jos. Cei care au degetele asemănătoare sunt persoane veșnic în mișcare, iuți. Ele simt nevoia să muncească mereu, sunt practice și cu picioarele de pământ, cu toate că sunt veșnic plini de viață și entuziaști. Pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur și niciodată nu îi vor copia pe alții.

Totodată, sunt veșnic în căutarea a noi moduri de a rezolva lucrurile. Acestor oameni le place să fie independenți, îşi văd de viaţa lor și nu îi interesează de ce spun cei din jur despre ei. Sunt foarte îndemânatici în orice ar face, adică acele mâini de aur de care oricine ar avea nevoie lângă el. Caută întotdeauna să fie pe primele locuri și în prim-plan.

Degetele pătrate

Aceste persoane sunt mari iubitoare de ordine, foarte asemănătoare nativilor din zodia Fecioară. Tipicare, cu reguli stricte și ordine deplină, pot fi uneori obositoare pentru cei din jur. Gândesc după reguli, mănâncă după reguli, sunt punctuale şi se potrivesc perfect pe posturi de subalterni. Ca șefi, acești indivizi ar fi foarte ciudați și dificili.

Iubesc ştiinţa, sunt foarte buni matematicieni şi mai ales sunt buni librari, IT-işti, funcţionari, comercianţi, contabili şi în oricare alt domeniu care mizează pe ordine, disciplină, sistematizare și reguli stricte. Au întotdeauna un plan bine pus la punct.

Degetele conice

Oameni ce au firi artistice, impulsive, intuitive şi uşor de impresionat. Pentru ei este foarte important ca totul din jur să fie frumos, să se îmbine armonios.

Iubesc tot ce este plăcut ochiului, iar motto-ul lor este: viaţa este pentru a te distra şi nu pentru a munci. Deci se bazează pe tot ce este mai puţin raţional: distracţii, petreceri. Calitatea cea mai importantă este relaxarea, nicidecum munca. Deși sunt firi miloase și emotive, nu sunt prea constante în dragoste.

Degetele ascuţite

Aceste persoane sunt firi extrem de idealiste. Puțin cu capul în nori, ele trăiesc într-o lume care nu prea are legătură cu lumea materială. Visătoare, vizionare și fără nicio urmă de pragmatism. Acestora nu prea le place să muncească.