Home » Știri » Ce fel de persoană ești, în funcție de luna în care te-ai născut. Cei născuți în noiembrie sunt enigmatici și pasionali

Ce fel de persoană ești, în funcție de luna în care te-ai născut. Cei născuți în noiembrie sunt enigmatici și pasionali

Manolică Anca / 09.11.2021, 11:15
Ce fel de persoană ești, în funcție de luna în care te-ai născut. Cei născuți în noiembrie sunt enigmatici și pasionali

Luna în care ne te-ai născut poate spune o mulțime de lucruri despre personalitatea ta, dar și despre viitorul pe care îl ai în față. Sigur, este alegerea ta cum evoluezi, însă ar fi bine să îți cunoști și să ții cont și de unele trăsături cu care ai fost înzestrat, din momentul naşterii. Află ce fel de persoană ești, în funcție de luna în care te-ai născut.

Ce fel de persoană ești, în funcție de luna de naștere

Știm cu toții că fiecare om este unic în felul său, însă ne putem asemăna prin anumite lucruri pe care le avem în comun. Luna în care ne naștem poate fi, la fel ca horoscopul, o hartă a personalităţii. Despre cei născuți în luna martie se spune că sunt mai creativi, cei născuți în luna septembrie mai muncitori, iar cei născuți în noiembrie sunt enigmatici și pasionați de aventuri. Iată ce spune luna în care te-ai născut despre tine şi despre viaţa ta. Ce fel de persoană spun că ești.

Ianuarie – Oamenii născuţi în prima lună din an sunt muncitori, au multă încredere în puterile lor și nu le este niciodată frică să le spună celor din jur ceea ce gândesc. Pot fi uneori încăpățânați şi nu le place deloc să fie supuşi. Tind să fie buni lideri, dar trebuie să mai lucreze la partea în care trebuie să mai asculte și indicațiile celor din jur.

Februarie – Cei născuți în februarie sunt creativi, adoră să se dedice proiectelor mari şi să intre în conversaţii profunde cu cei din jur. Se plictisesc rapid de oamenii superficiali şi caută mereu să experimenteze noi aventuri.

Ce fel de persoană ești, în funcție de luna de naștere. Martie – Persoanele născute în luna martie sunt firi creative şi iubesc să viseze. Au tendința de a fi mai introvertite și liniștite, sunt blânde și grijulii cu cei din jur, mai ales cu cei pe care îi iubesc. Caută mereu să fie pace și suferă foarte mult atunci când sunt dezamăgiți de persoanele din jur.

Cei născuți în luna aprilie iubesc să fie în lumina reflectoarelor

Aprilie – Cei născuţi în această lună sunt într-o permanentă căutare de atenție. Urăsc să primească ordine de la alții, își doresc mereu noi aventuri şi le place să trăiască mereu la cote maxime. Totodată, le place să vorbească mult şi să se remarce prin zgomot.

Mai – Oamenii născuți în ultima lună de primăvară au tendinţa de a se răzgândi brusc şi frecvent. Sunt firi expresive care caută mereu să cunoască oameni noi și să socializeze. Urăsc singurătatea şi se plictisesc mult prea repede.

Cei născuți în luna mai sunt mereu în căutare de persoane cu care să socializeze
Cei născuți în luna mai sunt mereu în căutare de persoane cu care să socializeze

Ce fel de persoană ești, în funcție de luna de naștere. Iunie – Persoanele născute în această lună caută  să economisească bani mereu şi să fie reprezentanţii familiei. Sunt sensibili şi grijulii cu cei din jur, dar şi creativi atunci când vine vorba imaginație. Din cauza sensibilității, uneori nu pot exprima ceea ce simt cu adevărat.

Iulie – Aceștia sunt aproape la fel de sensibili ca cei din luna iunie, dar ceva mai extrovertiţi. Sunt încrezători şi serioşi. Și ei obişnuiesc să îşi ascundă sentimentele, dar nu din timiditate, ci din teama de a nu fi dezamăgiţi.

August – Persoanele care preiau întotdeauna conducerea. De multe ori gândesc prea mult, dar se descurcă bine în domenii care implică adesea gândirea critică. Nici acestea nu preferă să îşi arate latura sensibilă.

Cei născuți în luna septembrie au  uneori așteptări prea mari de la cei din jur

SeptembrieCei născuți în prima lună de toamnă tind să aibă uneori aşteptări prea mari, ba chiar nerealiste uneori de la cei din jur. Pentru că le place să muncească, pot fi câteodată şi încăpăţânați în a-şi atinge obiectivele. Nu îi vor lăsa niciodată pe cei din jur să se mulţumească cu puţin, pentru că ei țintesc mereu foarte înalt.

Ce fel de persoană ești, în funcție de luna de naștere. Octombrie – Cei născuţi în această lună sunt total opusul anotimpului de toamnă. În timp ce vremea şi natura se schimbă, ei urăsc tocmai acest lucru, preferând întotdeauna stabilitatea.

Noiembrie – Firi enigmatice, care îşi ascund adesea sentimentele, însă sunt lipsite de temeri. Pasiunea lor cea mai mare sunt avenurile și nu se dau în lături niciodată de la prea multă adrenalină.

Decembrie – Cei născuţi în ultima lună din an sunt cei mai generoşi şi tind să se mândrească cu realizările lor. Muncesc mereu foarte mult şi nu pot sta nemişcaţi prea mult timp. Firea lor libertină este adesea apreciată de cei din jur.