Home » Life & Style » Horoscop » Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta. Cei născuți în acest interval pot atinge un succes adevărat în afaceri

Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta. Cei născuți în acest interval pot atinge un succes adevărat în afaceri

Manolică Anca / 13.08.2021, 12:54
Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta. Cei născuți în acest interval pot atinge un succes adevărat în afaceri

Potrivit astrologilor, data nașterii poate spune multe despre personalitatea unei persoane și poate chiar modela caracterul fiecăruia dintre noi. Analiza lor specifică este, de asemenea, supusă orei nașterii, care dezvăluie, și ea, trăsături importante de personalitate. În rândurile de mai jos vei putea afla ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta.

Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta

Ora la care ne-am născut ne ajută să aflăm planeta care ne guvernează și ne poate spune multe despre personalitatea noastră şi a celor din jur și ne ajută să ne cunoaştem mai bine. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre acest aspecte pe larg, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Iată ce planeta te guvernează și ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta

00:00-02:00: Cei născuţi între aceste ore sunt patronaţi de Mercur, zeul comunicării și al comerţului. Aceștia sunt niște firi foarte curioase, care trebuie mereu să ştie tot ce se petrecere în jurul lor. Bârfa este un aspect foarte important, caută merue să fie în centrul atenției, mizând pe energia debordantă și pe simţul umorului dezvoltat. În multe cazuri, aceste persoane nu își arată vârsta reală, adică par mai tineri decât sunt de fapt.

02.00-04.00: Aceștia sunt patronați de Venus. Sunt afectivi, foarte muncitori și nu se dau bătuţi până nu îşi ating scopul. De asemenea, nu profită de orice ocazie ivită. În schimb, sunt posesivi şi vor ca totul să fie a lor. Ca parteneri de viață sunt cam periculoși, pentru că posesivitatea poate crea mari probleme în cuplu.

04.00-06.00: Cei născuți în acest interval sunt patronați de Marte, zeul războiului. Aceștia caută să fie primii la tot și în toate, au inițiativă, acceptă sfaturile și ştiu să dea explicaţii. Urăsc minciuna, de aceea prietenii lor pot fi numărați pe degete. Preferă să vorbească mult despre reuşitele lor,

Intervalul 06.00-08.00 – neptunienii

Aceștia preferă singurătea, stau ceva mai retraşi, sunt visători, dar închişi în sine, pentru că realitatea le-a adus multă suferință. Obişnuiesc să trăiască din propriile fantezii. Intuiția lor este de invidiat, se sacrifică pentru lucruri măreţe şi uneori uită să mai trăiască şi pentru ei.

Cei născuți între 08.00 şi 10.00 atrag ca un „magnet” prin felul lor de a fi

Guvernați de Uranus, aceștia sunt ca un magnet. Firi modeste, omenoase, făra prejudecăţi, de mare ajutor la nevoie, acestea sunt considerate prieteni de nădejde, cărora li te poți confesa oricând. Se sacrifică ajutându-i pe cei săraci și bolnavi.

10.00-12.00 – saturnienii. Ei sunt disciplinaţi, cu principii de viaţă stabilite şi prestabilite. Nu lasă nimic la voia întâmplării, pot atinge un succes adevărat atât în afaceri, cât şi în politică. Concurenţa îi stimulează să devină mai buni şi să evolueze în carieră.

12.00-14.00 – norocoșii. Sunt patronați de Jupiter, zeul norocului. Viaţa acestora are mereu nevoie de ceva nou. Ei nu pot trăi fără a călători, fără a avea prieteni, fără iubire. Sunt călători, iar casa lor este acolo unde sunt ei.

Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta
Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta

Cei născuţi în intervalul 18.00-20.00 sunt mereu ajutaţi de Dumnezeu să scape basma curată

14:00-16:00: plutonieinii. Au imprimată o fire echilibrată, sunt calmi, iar ce nu îi doboară îi face tot timpul mai puternici. Ar trebui, în schimb, să fie mai puţin visători şi să îşi traseze propriile scopuri reale și realizabile.

16:00-18:00: venusienii. Firi care nu pot trăi fără iubire. Acestora le este prezis fie o căsnicie la o vârstă fragedă, fie să nu se căsătorească deloc. Toată viața au teama de a nu-și găsi persoana aleasă. Iar aceste căutări, de multe ori, pot dezamăgi. Sunt firi comunicative, paşnice, care aplanează mereu conflictele din jur.

18:00-20:00: mercurienii. Firi puternice, care scapă mereu din orice încurcătură. Îşi păstrează calmul în situațiile critice, dar sunt şi răzbunători. Însă, fidelitatea este un punct forte în cuplu. Interesele celorlalți sunt mereu mai sus decât ale lor. De multe ori, sunt ușor de manipulat datorită acestui lucru.

Ce dezvăluie ora nașterii despre personalitatea ta. Cei născuți între orele 20:00 – 22:00 adoră flirtul și aventurile amoroase

20:00-22:00: patronați de Soare. Sunt firi romantice, care adoră flirtul și aventurile amoroase, întreaga lor viaţă roind în jurul distracţiilor. Caută mereu să strălucească în societate, să fie populari și le place compania oamenilor pentru că sunt firi comunicative. Iubesc foarte mult copiii şi animalele.

22:00-24:00: patronaţi de Lună. Nu se simt suficient de împliniţi sufleteşte, deși din exterior se vede altceva. Par almi și echilibrați, însă interiorul lor este un ocean de griji și sentimente acute de nesiguranţă. Succesul în carieră nu este de partea lor în tinerețe, ajungând să fie realizați destul de târziu.  În plan personală, au parte de un partener înţelegător, o căsnicie stabilă.