Home » Life & Style » Timp liber » Cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham. Se vede de unde a moștenit frumusețea aleasa lui Brooklyn Beckham

Cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham. Se vede de unde a moștenit frumusețea aleasa lui Brooklyn Beckham

Alexandru Cazacu / 17.04.2022, 13:01

Nunta magnifică a lui Nicola Peltz și Brooklyn Beckham a devenit acum subiectul de discuție a multora. Evenimentul a avut loc la Miami, iar mirii au arătat fabulos. De fapt, nici familiile noilor însurăței nu au fost mai prejos din acest punct de vedere. Află în rândurile de mai jos, cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham. Se pare că Nicola a moștenit frumusețea de la mama sa.

Cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit la moșia familiei Beckham din Los Angeles. Actriță și model, cu părul blond și ochi uimitori, Nicola i-a furat inima lui Brooklyn Beckham. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, deoarece soția tânărului Beckham este fiica unei alte femei extrem de frumoasă, Claudia Peltz.

La marele eveniment, Victoria și David Beckham au arătat incredibil, însă în centrul atenției a fost cuscra lor, care părea să fie mai degrabă sora miresei, nicidecum mama sa. De fapt, nu este de mirare, dacă ținem cont de faptul că soacra lui Brooklyn a fost model. În imaginile apărute în mediul online, mama miresei a purtat o rochie albastră absolut fabuloasă, iar machiajul a fost realizat de celebra Nikki, un make-up artist foarte apreciat.

„Cea mai frumoasă mamă a miresei, doamna Claudia Peltz. Felicitări, Nicola și Brooklyn. Vă transmit toată dragostea mea. Pregătirile nunții au fost incredibil de emoționante și uimitoare. Mi-a plăcut fiecare moment al acestui weekend frumos”, a scris pe Instagram Nikki, postând o poză a Claudiei Peltz.

La ceremonie, tatăl mirelui, David Beckham, a ținut un discurs emoționant. Conform martorilor, legenda fotbalului din Marea Britanie „s-a emoționat profund” și chiar a „vărsat o lacrimă”, când și-a amintit ziua în care Brooklyn s-a născut.

Cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham
Cine este și cum arată cuscra Victoriei Beckham

Cine este Claudia Heffner Peltz

În vârstă de 67 de ani, Claudia Heffner Peltz este un fost model american. Ea s-a născut la 12 martie 1955 și este mamă a opt copii. Preferă să rămână cât mai departe de ochii publicului și îi place să petreacă mai mult timp acasă cu familia sa. Soacra lui Brooklyn Beckham este căsătorită cu miliardarul Nelson Peltz.

Chiar și după câteva decenii de ani de la căsătorie, părinții lui Nicola par încă foarte îndrăgostiți și fericiți. Este, de asemenea, o mamă grijulie și o soție iubitoare, însă menține și o relație strânsă cu ginerele ei, Brooklyn Beckham. Claudia este mereu alături de fiica sa, fiind adesea invitată la evenimentele lui familiei Beckham. Se pare că cele două familii se înțeleg foarte bine.

În cariera sa de model, Claudia Heffner a strâns o avere impresionantă. Mai exact, averea ei este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari, iar cea mai mare parte din bani au venit de pe urma câștigurilor din modeling, conform hitc.com.

Despre trecutul și educația sa nu se știu foarte multe lucruri. Deși absentă de pe platformele de social media, Claudia este adesea prezentată în contul de Instagram al fiicei sale, Nicola Peltz. Cuscra Victoriei Beckham este foarte apropiată de fiica sa, iar legătura dintre ele este una cu adevărat specială.