Home » Life & Style » Horoscop » Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc nativii Pești în general

Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc nativii Pești în general

Pană Emanuela / 26.09.2021, 09:07
Compatibilitate zodii. Cu cine se potrivesc nativii Pești în general

Când vine vorba despre o nouă relație amoroasă, compatibilitatea zodiacală poate juca un rol extrem de important, mai ales dacă te numeri printre cei care își citesc horoscopul și se ghidează după ce ce spun astrele. Când spunem compatibilitate zodiacală ne referim la ușurința cu care se pot înțelege două persoane, astfel că nu există zodii complet incompatibile, ci doar relații care merg de la sine și relații care implică mai mult efort. Află, în continuare, care sunt semnele zodiacale compatibile cu nativii Pești.

Compatibilitate zodia Pești

Nativii zodiei Pești sunt, în general, persoane extrem de sensibile și de un dramatism exagerat. În ciuda faptului că sunt inteligenți, iubitori și înțelegători, dând dovadă de o receptivitate și o intuiție foarte puternică, aceste semne zodiacale au și multe defecte.

Idealiști și peste măsură de emotivi, visători și romantici, cei născuți sub zodia Pești sunt și foarte naivi și deseori extrem de nehotărâți. Au multe manii și obsesii, ceea ce-i face deseori să pice în mrejele depresiei. Pentru că le lipsește încrederea în forțele proprii, sunt mereu în căutare de prieteni care să îi facă să se simtă bine în pielea lor. În plus, nativii Pești simt mereu nevoia de validare din partea celor din jur.

La fel ca și în cazul zodiei Gemeni, persoanele născute sub semnul zodiacal Pești trec rapid de la o stare la alta, fapt care se datorează în parte sensibilității exagerate de care dau dovadă. Prin urmare, acum îi vezi optimiști și veseli, urmând ca cinci minute mai târziu să devină posomorâți și pesimiști.

Timizi și retrași, nativii zodiei Pești nu caută să fie în centrul atenției, fapt pentru care se întâmplă deseori să nu fie apreciați la adevărata valoare. Un alt lucru ce-i afectează puternic este faptul că uită deseori de propria persoană în încercarea de a-i face pe ceilalți să se simtă iubiți.

De altfel, Peștii sunt persoane rezervate, care preferă să stea retrase, cu propriile gânduri și visuri. Cea mai mare teamă a lor este teama de eșec și tocmai de aceea au deseori probleme emoționale.

Decât să acționeze în conformitate cu ceea ce simt, nativii Pești preferă de multe ori să își rețină anumite dorințe, tocmai pentru că le este teamă să nu greșească, ajungând să sufere în final. Având în vedere toate cele menționate până acum, este leste de înțeles de ce nu orice semn zodiacal poate fi compatibil cu o persoană din zodia Pești.

Citește și: Horoscop, astrologie, zodii. Femeia Pești – caracterizare, compatibilitate, defecte

Cu cine se potrivesc nativii

Așadar, compatibilitatea sau incompatibilitate? Aceasta este întrebarea. Haideți să descoperim împreună care sunt acele semne zodiacale care pot avea o relație frumoasă și de durată cu nativii Pești.

Pești și Berbec

Peștii sunt mult prea sensibili pentru agresivii Berbeci. Această legătură nu are nicio șansă de reușită. Veți ajunge să vă înecați în lacrimi amarul.

Pești și Taur

Întrucât au multe lucruri în comun, acești doi nativi pot ajunge cu ușurință în fața ofițerului de stare civilă. Totuși, Peștii trebuie să aibă în vedere încăpățânarea peste măsură a Taurilor.

Pești și Gemeni

În ciuda faptului că Geamănul poate cădea în plasa șantajului emoțional al nativului Pești, acesta va ajunge să regrete în cele din urmă. O astfel de legătură se poate dovedi distructivă pentru ambele semne.

Pești și Rac

Acești nativi au fost concepuți unul pentru celălalt. Amândoi foarte sensibili și smiorcăiți, Peștii și Racii se înțeleg extraordinar de bine mai ales pentru faptul că își poti plânge împreună de milă. Un cuplu de durată, însă plin de toate și cam pesimist.

Pești și Leu

Din cauza diferențelor de gândire și de atitudine, o astfel de relație este predispusă certurilor. Leii sunt mult prea sociabili, iar Peștii mult prea sensibili. În niciun caz!

Pești și Fecioară

Între aceste două semne zodiacale se poate observa o atracție irezistibilă. În dormitor fac ravagii, însă, la nivel mental, relația este extrem de dificilă. Lipsa de pragmatism a nativilor Pești pune greu la încercare răbdarea Fecioarelor.

Pești și Balanță

În ciuda faptului că ambele semne sunt creative, Balanța are nevoie de un partener mai rafinat. Totodată, celor născuți sub zodia Balanței le este greu să suporte desele crize emoționale ale nativilor Pești. Prin urmare, Peștii ar face bine să renunțe înainte de a li se da papucii.

Pești și Scorpion  

Cuvintele care caracterizează o astfel de relație sunt armonia și echilibrul. Spiritual, financiar, familial – există compatibilitate din toate punctele de vedere. Vorbim despre o legătură perfectă.

Pești și Săgetător

Nici de departe cea mai bună combinație. Frica de angajamente a Săgetătorului va răni în cele din urmă sufletul nativului zodiei Pești. De asemenea, melodramele de zi cu zi ale Peștilor îi îndepărtează pe Săgetători.

Pești și Capricorn 

Aici putem vorbi despre ceea ce ne place să numim dragoste la prima vedere. O relație de complementaritate, însă marcată de lupta pentru preluarea controlului în relație.

Pești și Vărsător

Între Pești și Vărsători nu este există o uniune prea bună. Mult prea distant și rece, Vărsătorul se arată teribil de plictisit de crizele și lacrimile nativului zodiei Pești.

Pești și Pești

Palpitant, dar epuizant. Cam așa ar putea fi caracterizată relația dintre doi nativi ai zodiei Pești. Extrem de înflăcărați în dormitor, dar foarte dificili în afară.