Home » Life & Style » Timp liber » Cu ce se ocupă și cum arată Irina Petrea, după 16 ani de când prezenta Supernanny la Prima TV. FOTO

Cu ce se ocupă și cum arată Irina Petrea, după 16 ani de când prezenta Supernanny la Prima TV. FOTO

Alexandru Cazacu / 14.01.2022, 13:01

În urmă cu 16 ani, emisiunile prezentate de Irina Petrea erau foarte urmărite de telespectatorii din România. Expertă în parenting, Irina îi ajuta la vremea respectivă pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților și educa copiii. Haideți să vedem cum arată și cu ce se ocupă în zilele noastre Irina Petrea.

Cu ce se ocupă și cum arată Irina Petrea, la 16 ani de când prezenta Supernanny

Vă mai aduceți aminte de emisiunea „Supernanny”, de la Prima TV? Ei bine, la vremea aceea, nu exista copil pe care celebra doică de la TV să nu-l poată educa. De-a lungul anilor, sfaturile Irinei Petrea au fost preluate de mulți părinți, însă a trecut multă vreme de când lumea nu a mai văzut-o pe SuperNanny. Cu toate acestea, ea și-a mutat activitatea în mediul online.

Așadar, chiar dacă nu mai apare la televizior, Irina Petrea nu și-a schimbat meseria, ba chiar din contră, specialista și-a lărgit activitatea. După cum se arată pe paginile sale, Irina este în continuare psihoterapeut pentru toate vârstele, expert în parenting și în științele educației. De asemenea, ea este și promotorul unei campanii de conferințe cu privire la parenting, potrivit a1.ro.

Deși adoră copiii, Irina Petrea nu poate să aibă unul

În cadrul unui interviu, Irina Petrea a mărturisit că suferă de infertilitate primară, însă pentru multă vreme nu a știut de această afecțiune. În ciuda acestui lucru, Supernanny ajută în continuare oamenii de toate vârstele să își înțeleagă comportamentul și pe părinți să se fie cât mai buni în relația cu copiii lor.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic”, spunea Irina în urmă cu aproape trei ani, potrivit viva.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Irina Petrea
Cum arată și cu ce se ocupă acum Irina Petrea

Despre emisiunea Supernnany

După cum spuneam, emisiunea „Supernanny” a fost difuzată pe postul de televiziune Prima TV, fiind lansată în anul 2005. Prima dădacă a emisiunii a fost Irina Petrea (2005-2006), iar în fiecare ediție a show-ului era vorba despre părinți și copii.

La vremea respectivă, părinții ai căror copii ridicau anumite probleme, o puteau contacta pe celebra doică de la Prima TV, iar aceasta le era alături vreme de 10 zile. Astfel, în prima zi dădaca cunoștea membrii familiei și își crea o imagine de ansamblu pentru a ști ce este rău în comportamentul copiilor năbădăioși.

Ulterior, Supernanny observa tot ce se întâmplă cu cei mici din familia respectivă, putând astfel să le prezinte părinților regulile care trebuiau aplicate copiilor. Așadar, în următoarele trei zile atât părinții și copiii respectau noul regulament, iar în zilele rămase aveau să se descurce fără dădacă. La finalul celor zece zile, super-dădaca le arăta părinților ce greșeli au făcut și ce anume ar mai trebui să facă ca să remedieze situația și să ducă cu bine misiunea până la capăt.