Home » Life & Style » Timp liber » Cum arată, la 17 ani, fiica lui Heidi Klum şi a lui Seal. Este de o frumusețe răpitoare. FOTO

Cum arată, la 17 ani, fiica lui Heidi Klum şi a lui Seal. Este de o frumusețe răpitoare. FOTO

Alexandru Cazacu / 16.10.2021, 15:08

Cum era de așteptat, fiica lui Heidi Klum este incredibil de frumoasă și seamănă izbitor cu mama sa. Nu cu mult timp în urmă, tânăra l-a însoțit pe tatăl său adoptiv, cântărețul Seal, la premiera filmului ”The Harder They Fall”, care va fi difuzat pe Netflix din 22 octombrie.

Cum arată, la 17 ani, fiica lui Heidi Klum

După cum spuneam, Leni, fiica celebrului model internațional, Heidi Klum, a fost văzută miercuri în compania tatălui său adoptiv, la premierea filmului ”The Harder They Fall”. În vârstă de 17 ani, tânăra seamănă leit cu mama sa și îi calcă pe urme, ea fiind tot model.

Pentru a se prezenta la eveniment, cei doi s-au asortat de minune, iar Leni a purtat o rochie neagră care i s-a potrivit de minune. Deși tânăra a fost văzută destul de des alături de Heidi, alături de tatăl său adoptiv a apărut de puține ori. Tatăl biologic a lui Leni este omul de afaceri italian, Flavio Briatore. Ei bine, după căsătoria cu Heidi Klum, Seal a adoptat-o pe fiica modelului, în 2005. Cei doi au împreună trei copii biologici (Henry, Johan și Lou).

Din nefericire, Seal și Heidi au decis să meargă pe drumuri separate și s-au despărțit în 2012. Ulterior, în 2018, modelul de origine germană s-a recăsătorit cu cântărețul Tom Kaulitz. După cum am menționat și mai sus, Leni a decis să urmeze aceeași carieră ca și mama sa, fiind un model de succes.

Relația dintre fiica lui Heidi Klum și tatăl său adoptiv, cântărețul Seal

Recent Seal a vorbit despre legătura cu fiica sa adoptivă, Leni Klum, în vârstă de 17 ani. Artistul a vorbit la ”Entertainment Tonight”, la premiera filmului „The Harder They Fall” despre relația strânsă dintre el și Leni. Potrivit lui Seal, mersul pe covorul roșu alături de Leni a fost unul dintre cele mai mândre momente din viața lui.

”Este totul și a fost întotdeauna așa, din ziua în care am întâlnit-o pe mama ei. Heidi era însărcinată în două săptămâni cu această frumoasă domnișoară. Am avut întotdeauna această legătură strânsă”. a spus artistul despre relația lor.

Cum arată, la vârsta de 17 ani, Leni Klum
Cum arată, la vârsta de 17 ani, Leni Klum

Leni Klum, pe urmele mamei sale

După cum spuneam se pare că Leni Klum vrea să pe urmele mamei sale. Tânăra a urcat pe podiumuri de mai multe ori  și chiar apărut și pe câteva coperte ale unor reviste, în ultima perioadă. Leni a apărut pentru prima oară alături de mama sa pe coperta revistei Vogue Germania din ianuarie – februarie 2021. La momentul debutului, Heidi i-a scris fiicei sale un mesaj înduioșător.

”Sunt atât de mândră de tine. Nu pentru că ai ales această cale. Știu că, indiferent de calea pe care o vei merge, va fi a ta. Știi întotdeauna exact ce vrei și ce nu vrei. Nu ești un mini-eu și sunt fericit pentru tine că arăți cine ești. Știu că a fi fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată șansa să crești normal. Dar ce este normal?”, a fost mesajul lui Heidi Klum pentru fiica sa, potrivit abcNEWS.