Home » Life & Style » Știri mondene » Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept

Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept

Manolică Anca / 06.10.2021, 16:07
Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept

Sunt faimoși, bogați și râvniți de o lume întreagă. Trăiesc o viață extrem de luxoasă, la care poate alții nici măcar nu ar îndrăzni să viseze. Călătoresc în toate colturile lumii, au case sau mașini scumpe și, de cele mai multe ori, dețin chiar avioane personale. Însă, toate acestea par să pălească în fața calităților și atuurilor excepționale pe care unii dintre ei le dețin. Află care este vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept și ce alte polițe ciudate au mai încheiat companiile de asigurări.

Ce atuuri își asigură vedetele de la Hollywood

În lumea showbiz-ului, concurenţa este una acerbă şi succesul poate fi copleşitor. Din aceste motive, unele vedete iau anumite decizii care pentru unii ar părea cel puțin ciudate. Unii aleg să își facă poliţe de asigurare pentru nişte atuuri sau părţi ale corpului lor. Dar, la urma urmei, acestea le asigură un venit considerabil în carieră, nu?

Heidi Klum, de exemplu, a ales să își asigure picioarele, un lucru normal dacă stăm să ne gândim că modelul a făcut o avere imensă grație fizicului ei, mai ales picioarelor lungi și superbe. Totpmodelul a dezvăluit că piciorul său drept valorează 1,2 milioane de dolari, în timp ce stângul a fost evaluat la numai 1 milion. Iar asta pentru că Heidi are o mică cicatrice pe pulpa piciorului stâng.

Jennifer Lopez a demostrat unei lumi întregi că este o femeie puternică și un artist complet. Formele sale apetisante și posterior său bombat i-au asigurat și încă îi asigură contractele bănoase în showbiz! Așadar, este îndreptățită încheie o poliță de asigurare pentru cea mai valoroasă parte a corpului său, posteriorul! Prin urmare, ea l-a asigurat pentru colosala sumă de 27 de milioane de dolari.

J. Lo și-a asigurat posteriorul pentru o sumă colosală
J. Lo și-a asigurat posteriorul pentru o sumă colosală

Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat limba pentru un milion de dolari

Fotbaliştii Cristiano Ronaldo şi David Beckham nu mai au nevoie de nicio descriere. Au rezultate colosale în palmares iar succesul a fost obținut și cu ajutorul picioarelor lor. Așadar, nu este deloc surprinzător faptul că ei au ales să își asigure această parte atât de valoroasă a trupului lor. Astfel, Cristiano a semnat o poliţă de asigurare de 140 de milioane de dolari, iar fostul sportiv britanic şi-a asigurat picioarele pentru 195 de milioane de dolari.

Keith Richards, chitaristul de la Rolling Stones, a ales să îşi asigure mâinile. De fapt, cele mai valoroase sunt degetele mijlocii, care îl ajută să facă spectacol la fiecare concert. 2 milioane de dolari este suma scrisă în polița de asigurare.

Gene Simmons, liderul trupei KISS, nu s-a lăsat nici el mai prejos. El a ales să își asigure limba, aceasta fiind „cartea de vizită” a sa. El nu a ales să își asigure vocea sau mâinile cu care cântă la chitară, ci a considerat că limba este ceea ce îl deosebește pe el de ceilalți ockeri din lume. Aşadar, 1 milion de dolari valorează limba sa!

Gene Simmons, liderul trupei KISS, și-a asigurat limba
Gene Simmons, liderul trupei KISS, și-a asigurat limba

Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept

Acum trecem la un o vedetă despre care s-ar putea spune că a acționat ceva mai ciudat. Ei bine, Tom Jones a ales să semneze o poliță de asigurare pentru părul de pe piept! A făcut ravagii printre reprezentantele sexului frumos în tinerețe, așadar, a zis că trebuie să aibă mare grijă de el. Drept pentru care a încheiat o poliță pentru 7 milioane de dolari.

O altă idee inedită a avut și liderului trupei Van Halen, lui David Lee Roth. Acesta a decis să își asigure sperma, luând în calcul un scenariu posibil, în care o fană înfocată l-ar seduce după care l-ar acuza că ar fi tatăl copilului ei din flori. Așadar, a vrut să se pună la „adăpost” prin această poliță.