Home » Life & Style » Timp liber » Cum arăta Luis Padron, bărbatul care a cheltuit mii de dolari ca să arate ca un elf, înainte de aceste operații estetice

Cum arăta Luis Padron, bărbatul care a cheltuit mii de dolari ca să arate ca un elf, înainte de aceste operații estetice

Alexandru Cazacu / 02.09.2021, 10:09

Un tânăr din Argentina a cheltui zeci de mii de dolari ca să arate ca un elf. În următoarele rânduri, vă vom spune la ce operații estetice a apelat acesta și ce spune el despre decizia de a-și schimba înfățișarea.

Bărbatul care a cheltuit zeci de mii de dolari ca să arate ca un elf

Mai exact, este vorba de Luis Padron, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Buenos Aires. Pentru a-și împlini un vis din copilărie, el a scos din buzunar aproape 50.000 de dolari. După ce a văzut filme precum ”The Never Ending Story” sau ”Labyrinth”, Luis a apelat la mai multe intervenții chirurgicale ca să arate ca un elf.

Tânărul susține că și-a dorit această transformare, deoarece aceste creaturi mitice sunt ”războinici ai iubirii și luminii care protejează Pământul”. Potrivit argentinianului, acești elfi au o piele palidă, trăsături faciale delicate, un păr alb lung și pielea palidă.

Cum arăta Luis Padron înainte de operațiile estetice

Se pare că mai întâi el și-a schimbat culoare ochilor. Luis a decis să facă această schimbare după ce, în urmă cu mai mulți ani a aflat se poate schimba culoarea ochilor cu ajutorul unui laser. Chiar dacă procedura era într-un stadiu experimental, acest lucru nu l-a oprit pe Luis Pardon. El își dorea ochii purpurii precum cei a unui elf, însă după operație aceștia au devenit de un gri închis, iar din această cauză, tânărul nu a fost mulțumit deloc.

Chiar dacă era conștient că oamenii îl vor privi diferit, Luis nu s-a oprit până nu s-a transformat într-un elf cu ochii negri, părul alb și lung și urechile lungi și ascuțite.

”Am vrut să fiu un elf, un înger, o fantezie, și da, să arăt inuman, dar delicat în același timp. Am avut propriul meu ideal și nu m-am lăsat, indiferent de ce intervenea”, a spus Luis Padron, potrivit The Sun.

Luis Padron a recurs la noi transformări pentru a deveni model

După ce și-a făcut apariția ca elf pe la mai multe emisiuni de televiziune, argentinianul a ajuns la concluzia că viața de elf nu e tocmai ușoară printre oameni. Așadar, în urmă cu aproximativ doi ani de zile, Luis a apelat și la alte operații estetice, iar chipul său a căpătat trăsături mai delicate, căpătând o înfățișare mai feminină. Mai exact, el a renunțat la ochii și urechile ascuțite de elf.

”2019  este anul meu. Crede în tine, luptă pentru visele tale, fii drăguț, nu renunța niciodată. Poți face tot ce îți dorești dacă ai voință. Meriți să fii fericit”, a scris Luis Padron pe contul său de Instagram.

Mai mult de atât, Luis Padron a apelat la alte operații estetice, însă de această dată, transformare i-a adus unele contracte de publicitate, devenind astfel fotomodel. Ei bine, după ce a trecut prin toate aceste transformări, el susține că nu regretă nici o schimbare pe care a făcut-o. În imaginea de mai jos puteți vedea cum arăta Luis înainte de operațiile estetice.

Cum arăta Luis Padron înainte de operațiile estetice
Cum arăta Luis Padron înainte de operațiile estetice / Foto: Instagram