Home » Life & Style » Știri mondene » Vedetele din România cu cele mai multe operații estetice. Au dat sume colosale să-și schimbe chipul și corpul. FOTO

Vedetele din România cu cele mai multe operații estetice. Au dat sume colosale să-și schimbe chipul și corpul. FOTO

Violeta Badea / 26.05.2021, 17:43

Vedetele din România cu cele mai multe operații estetice. Vedetele își doresc să arate perfect la fiecare apariție publică, iar pentru a scăpa de anumite complexe au investit mii de euro în operațiile estetice. În acest material vă vom prezenta celebritățile din România cu cele mai multe intervenții chirurgicale.

Vedetele din România cu cele mai multe operații estetice

Multe vedete din România au apelat la operații estetice pentru a arăta impecabil și a se transforma în adevărate dive. Dacă ne uităm puțin în trecut, observăm că schimbările sunt radicale, iar pe unele abia le mai recunoaștem. Mai jos vă vom prezenta câteva vedete care au mărturisit că au apelat la câteva intervenții chirurgicale pentru a-și corecta imperfecțiunile.

  • Bianca Drăgușanu

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Diva a apelat la operațiile estetice pentru a avea un chip și un trup perfect. Bianca Drăgușanu a investit peste 30.000 de euro în intervențiile chirurgicale pe care și le-a făcut. Frumoasa blondină şi-a mărit buzele, și-a pus faţete dentare, gene, sprâncene, extensii de păr, sâni, posterior, și-a scos alunițe și este posibil să nu se oprească aici.

  • Brigitte Pastramă

De-a lungul timpului, Brigitte Pastramă a suferit numeroase intervenții chirurgicale. Vedeta are peste 20 de operații estetice, la nivelul întregului corp. De-a lungul timpului, superba brunetă și-a mărit sânii, posteriorul prin injectare de grăsime proprie, și-a implantat sprâncene și nu numai.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri.”, a povestit vedeta în urmă cu ceva timp pentru pentru WOWbiz.ro.

  • Daniela Crudu

Daniela Crudu
Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 32 de ani, și-a făcut prima intervenție chirurgicală la doar 17 ani. De-a lungul timpului, vedeta a bifat numeroase tratamente cosmetice, o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. De asemenea, Daniela Crudu și-a mărit sânii, iar buzele și faţetele dentare contribuie la zâmbetul strălucitor pe care-l afișează în prezent.

  • Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani, a suferit mai multe transformări de-a lungul timpului, dar a declarat că a noua operație la sâni și-a făcut-o doar pentru a fi, din nou, naturală, fără silicoane. Vedeta spune că nu este adepta operațiilor estetice, dar a fost contrazisă de medicul estetician Marek Vâlcu. În urmă cu ceva timp, acesta spunea că Oana Zăvoranu a suferit, de fapt mai multe intervenții: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe.

  • Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi

Ajunsă la 52 de, Daniela Gyorfi a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului. Vedeta a suferit un implant mamar, o rinoplastie, a apelat la acidul hialuronic și lifting facial. Întrebată câte operaţii estetice are, Daniela a recunoscut că are trei intervenţii la sâni, una la nas şi îşi măreşte buzele ori de câte ori este necesar.

„Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operație la sâni. Mi-am mai făcut o operație la nas. Dacă aș fi operată, în primul rând că aș spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operații, dar îmi fac un Botox. Mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai și stricat. Mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse”, a mărturisit Daniela Gyorfi în emisiunea Danei Săvuică, „E OK! să fii vedetă?”

  • Cristina Spătar

Cristina Spătar, în vârstă de 48 de ani, a apelat la mai multe intervenții chirurgicale pentru a arăta mai bine. Aceasta se poate lăuda cu un trup de invidiat, dar imaginea sa a costat-o în jur de 42.500 de euro. Vedeta și-a făcut mai multe operații estetice, iar printre acestea le putem enumera pe următoarele: lifting facial pentru corectarea ridurilor, operație la nas, mărire de sâni, mărire de buze, liposucție abdominală și ridicarea posteriorului.

  • Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani, în vârstî de 29 de ani, a început să se opereze încă de la vârsta de 19 ani. Între timp, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a suferit patru intervenții: rinoplastie, implant mamar, lifting facial și acid hialuronic.