Home » Life & Style » Vedete din România și copiii lor. Cum arată acum fiica Andreei Marin, fiul Mihaelei Rădulescu, copiii Andreei Bănică, băieții și fiica Antoniei. FOTO

Vedete din România și copiii lor. Cum arată acum fiica Andreei Marin, fiul Mihaelei Rădulescu, copiii Andreei Bănică, băieții și fiica Antoniei. FOTO

Violeta Badea / 17.05.2021, 14:02

Vedete din România și copiii lor. Multe dintre vedetele noastre au devenit părinți și se mândresc cu urmașii lor de fiecare dată când au ocazia. Unii le calcă pe urme celebrităților, alții se concentrează pe studii, dar toți au moștenit trăsăturile părinilor lor faimoși. Iată cum arată fiica Andreei Marin, fiul Mihaelei Rădulescu sau copiii Andreei Bănică.

Vedete din România și copiii lor

Orice părinte se mândrește cu copilul său și îl vede perfect, la fel o fac și vedetele din România. Unde mai pui că foarte multe celebrităţi arătau în copilărie exact așa cum arată fiii sau fiicele lor acum. Dovada o puteți vedea în fotografiile superbe pe care artiștii noștri le postează pe rețele de socializare ori de câte ori au ocazia.

1. Violeta și Andreea Marin

Violeta si Andreea Marin
Violeta si Andreea Marin

În urmă cu 13 ani, Andreea Marin devenea mamă. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a rămas cu o fiică, în urma mariajului pe care l-a avut cu Ștefan Bănică jr. Între timp, Violeta a crescut și a devenit o adevărată domnișoară. Adolescenta a moștenit trăsăturile superbe ale părinților săi,dar și inteligența. Andreea Marin a mărturisit pentru un post de televiziune că a rămas plăcut surprinsă atunci când fata ei i-a spus că vrea să urmeze dreptul.

2. Radu și Stefan Bănică jr

Radu Bănică este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică jr, din relația cu Camelia Constantinescu, prima sa parteneră. Băiatul îi calcă pe urme tatălui său. În vârstă de 19 ani, talentatul Radu este student la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L.Caragiale (UNATC) și a devenit foarte cunoscut după ce a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

3. Ayan și Mihaela Rădulescu

Ayan si Mihaela Radulescu
Ayan si Mihaela Radulescu

Ayan Schwartzenberg, în vârstă de 17 ani, este singurul fiu al Mihaelei Rădulescu, rezultat din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. Adolescentul a fost crescut de la opt ani în Principatul Monaco. Vedeta este mândră de copilul ei, fiind un elev bun la școală, iar din fotografiile de pe rețelele de socializare se poate observa că este pasionat de sport.

4. Akim, Dominic, Maya, Antonia și Alex Velea

Antonia se poate considera o femeie împlinită. Frumoasa cântăreață trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea și au împreună doi băieți minunați: Akim (4 ani) și Dominic (6 ani). De asemenea, vedeta mai are o fetiță superbă, Maya, rezultată din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Vedeta a declarat că Maya este pasionată să cânte și să danseze.

5. Sofia, Noah și Andreea Bănică

Sofia, Noah și Andreea Bănică
Sofia, Noah și Andreea Bănică

Andreea Bănică are doi copii superbi alături de soțul ei, Lucian Mitrea, pe Noah, în vârstă de 4 ani și jumătate și pe Sofia, de 12 ani. Fetița seamănă leit cu mama sa și pare să-i moștenească și vocea. Sofia ia lecții de canto și își dorește să urmeze o carieră muzicală.

6. David și Andreea Mantea

Andreei Mantea și Cristi Mitrea au împreună cu băiețel adorabil, pe David. Puștiul are șase ani și se bucură de toată atenția părinților săi. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Andreea Mantea şi Cristi Mitrea sunt în relaţii foarte bune de dragul băieţelului lor.

7. Adam și Anna Lesko

Adam si Anna Lesko
Adam si Anna Lesko

În anul 2014, Anna Lesko devenea mama unui băiețel superb, Adam. Copilul a rezultat din povestea de dragoste pe care artista a trăit-o alături de Adrian Neniţă. Din păcate, cei doi au divorțat acum doi ani după o relație de opt ani.