Home » Life & Style » Timp liber » Hotelul de 0 stele: unde se află și la cât ajunge cazarea pe noapte. Suma exorbitantă

Hotelul de 0 stele: unde se află și la cât ajunge cazarea pe noapte. Suma exorbitantă

Alexandru Cazacu / 24.06.2022, 12:28
Hotelul de 0 stele: unde se află și la cât ajunge cazarea pe noapte. Suma exorbitantă

„Camera mea a fost prea zgomotoasă”, „nu am putut dormi”, sunt adesea reclamațiile primite de mulți hotelieri de la clienții lor. Ei bine, în această situație nu se află doi frați care au încercat să revoluționeze domeniul hotelier. De fapt, se pare că au reușit să facă acest lucru cu „hotelul de 0 stele”, chiar dacă acesta nu are pereți, tavan sau toaletă. Haideți să vedem unde se află acest hotel și la cât ajunge cazarea pe noapte.

Unde se află hotelul de 0 stele

Null Stern Hotel din Elveția este ideea fraților Riklin. Hotelul de 0 stele este cu totul și cu totul aparte. De fapt, este vorba despre doar o singură cameră de hotel cu un pat dublu, cu două noptiere și veioze. Interesant este faptul că nu există pereți, tavan sau uși care să ofere intimitate sau adăpost, scrie Reuters.

Mai exact, frații Riklin și-au instalat hotelul de 0 stele în aer liber, în apropiere de satul Saillon, din sudul Elveției. Deși este în natură, sub cerul liber și fără facilități, camera atrage foarte mulți oameni clienți. Hotelul Null Stern este situat pe vârful unui munte, așa este perfect pentru iubitorii de natură și aer curat. Să nu mai vorbim de peisajul incredibil din împrejurimi.

Cum a apărut hotelul de 0 stele

Frații gemeni spun că intenția lor a fost să-i facă pe oaspeți să se gândească în liniște la situația mondială actuală și să-i inspire să acționeze diferit.

„Nu somnul este important. Ceea ce este important este să reflectăm asupra situației mondiale actuale. A rămâne aici este o declarație despre necesitatea unor schimbări urgente în societate”, spune Frank Riklin.

„Pe scurt, acum nu este momentul să dormim, trebuie să reacționăm. Dacă vom continua în aceeași direcție cum o facem acum, ar putea exista mai multe locuri anti-idilice decât idilice”, a afirmat fratele său, Patrick Riklin.

Îți amintești stelele care strălucesc în întuneric pe care le-ai lipit de tavan când erai copil? Ei bine, acum această fantezie poate deveni realitate, dacă te cazezi la hotelul de 0 stele din Elveția.

Hotelul de 0 stele
Unde se află hotelul de 0 stele și la cât ajunge cazarea pe noapte

La cât ajunge cazarea pe noapte

Chiar dacă oaspeții vor sta sub cerul liber, asta nu înseamnă că nu vor avea mesele principale și cafeaua asigurate. La dispoziția turiștilor va sta un majordom, iar el se va ocupa de toate aceste lucruri.

Așadar, pentru suma de 325 franci elvețieni (aproximativ 337 de dolari) pe noapte, oaspeții dorm în aer liber, la o altitudine de 3.900 de metri, în vârful muntelui Gobsi. Este important să menționăm faptul că, cea mai apropiată baie este, de fapt, o toaletă publică aflată la aproximativ cinci minute de mers pe jos.

Null Stern Hotel este un concept al fraților gemeni Frank și Patrik Riklin, în colaborare cu Daniel Charbonnier, își propune să revoluționeze domeniul hotelier și turistic într-o țară cunoscută pentru stațiunile sale luxoase de top, din zonele montane și de pe malurile lacurilor. În timp ce hotelurile de lux se străduiesc să adune cât mai multe stele, Hotelul Null Stern se mândrește că nu are niciuna. În concluzie, singurele stele de aici sunt cei care doresc să se cazeze.