Home » Știri » Karl Lagerfeld, celebrul creator de modă, deschide un hotel de 6 stele

Karl Lagerfeld, celebrul creator de modă, deschide un hotel de 6 stele

George Stanciu / 18.10.2016, 15:17
Karl Lagerfeld, celebrul creator de modă, deschide un hotel de 6 stele

Karl Lagerfeld, directorul artistic al renumitei case de modă Chanel, a transmis luni că își va crea propriul brand hotelier, ce va funcționa din 2018, când se deschide primul hotel de 6 stele în Macao, o regiune chineză ce are un statut special de administrare, fiind cunoscută ca ”Meccă a jocurilor de noroc” datorită numărul mare de cazinouri.

Celebrul creator de modă german, care a avut deja colaborări cu hotelul Le Crillon din Paris, dar şi cu hotelul Métropole din Monaco, este ”fericit să anunţe dezvoltarea activităţilor (sale) prin crearea unei mărci hoteliere internaţionale” ce va fi numită după acesta, se arată într-un comunicat de presă, citat de news.ro.

Karl Largerfeld intră în rândul altor nume mari din sectorul modei, precum Armani şi Versace, care au propriile branduri hoteliere. Pier Paolo Righi, CEO-ul grupului Karl Lagerfeld, afirmă în cadrul comunicatului că hotelul din Macao, ”este programat să fie inaugurat în 2018”.

Grupul Lagerfeld are în vedere și o extindere în viitor, deoarece ”analizează oportunitatea de a deschide şi alte stabilimente hoteliere în lumea întreagă”.

Grupul Lagerfeld precizează că rădăcinile ideii de brand hotelier sunt relativ recente, acestea ”născându-se în 2014, în urma unei propuneri primite de la compania care administrează jocurile de noroc din Macao”. Hotelul de lux va fi o parte din domeniul Lisboa Palace Complex; acesta deține o serie de restaurante, cazinouri, atracţii turistice şi alte hoteluri. Complexul oferă deja turiștilor mai mult de 2.000 de camere, una dintre vedete fiind un Palat Versace.

Karl Lagerfeld este renumit la nivel mondial datorită prezentărilor sale spectaculoase. Designerul în vârstă de 83 de ani este la conducerea departamentului de creaţie al casei de modă Chanel, încă din anul 1983.

Sursă imagine: www.pursuitist.com