Home » Life & Style » Timp liber » La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, conform științei. Concluzia surprinzătoare

La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, conform științei. Concluzia surprinzătoare

Violeta Badea / 25.03.2021, 15:31
La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, conform științei. Concluzia surprinzătoare

La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste, conform științei. Concluzia surprinzătoare. Se spune că toată viața suntem în căutarea sufletului pereche, acea persoană unică care ne poate da lumea peste cap. Unii dintre noi o găsesc mai repede, iar alții o așteaptă în zadar. E posibil să nu fi ajuns la vârsta optimă pentru a trăi marea iubire. Din fericire, dragostea este cu adevărat un joc de noroc și se bazează pe cifre. În continuare vei afla la ce vârstă ai cele mai mari șanse să îți întâlnești marea dragoste.

La ce vârstă îți întâlnești marea dragoste

Matematicienii au constat că domeniul lor și iubirea se află în strânsă legătură. Probabil că nu te-ai gândit o secundă că o știință exactă se poate aplica și într-un domeniu atât de subiectiv, dar acest lucru ar trebui să te bucure pentru că astfel vei afla la ce vârstă îți întâlnești adevărata dragoste.

Specialiștii au descoperit că matematica are o formulă pentru orice problemă, indiferent că vorbim de previziunile unei relații de lung durată, cât de fericit vei fi în relație sau vârsta la care îți întâlnești marea iubire. Astfel, viața noastră poate fi interpretată printr-o teorie.

La ce varsta iti intalnesti marea iubire
La ce varsta iti intalnesti marea iubire
  • Viața noastră romantică poate fi interpretată printr-o teorie matematică

Matematicianul Dr. Hannah Fry a realizat un studiu care a dezvăluit vârsta la care oamenii au cele mai mari șanse de a-și întâlni sufletul pereche. În numeroasele sale cercetări, specialista s-a bazat pe matematică: modele, statistici și algoritmi. Astfel a creat „teoria opririi optime”.

Pe scurt, există o serie de persoane pe care le putem întâlni de-a lungul vieții noastre, iar aceste relații vor varia ca și calitate. Conform acestei teorii, putem prezice câți parteneri ipotetici vom avea înainte de a ne găsi jumătatea. În plus, aceasta are rolul de a ne indica faptul că el este alesul.

  • Cele mai mari șanse le avem după vârsta de 27 de ani

Matematica ne spune că sunt foarte mici șansele de a-ți găsi pereche potrivită înainte de 27 de ani. Teoria spune că este puțin probabil să-ți găsești un partener de viață între 15 și 27 de ani. În schimb, între 27 și 35 de ani ai capacitatea de a alege o persoană potrivită, deoarece ai o experiență de viață mult mai vastă.

  • Avem nevoie de relații eșuate

Toți partenerii pe care îi întâlnești înainte de a împlini vârsta de 27 de ani fac parte dintr-un proces, care te va ajuta să-ți întâlnești marea iubire. Experiența pe care ai acumulat-o și relațiile din trecut au fost niște lecții de viață și te vor ajuta să îți dai seama ce așteptări trebuie să ai de la persoana potrivită.

Primele iubiri îți îmbunătățesc modul de a observa și te ajută să recunoști persoana care ți se potrivește cel mai bine. Până la sfârșitul celor douăzeci de ani și pe măsură ce vei intra în treizeci, vei fi suficient de matur, de experimentat și vei avea o așteptare mai realistă de la viitoarele relații.

  • Am făcut-o subconștient

Probabil ai observat că făcem asta, chiar și fără să știm toate aceste lucruri care țin de matematică. Teoria specialistei Fry împletește comportamentul uman cu matematica, dar dragostea merge întotdeauna dincolo de cifre. Matematica nu minte, dar nici inima. Așadar, este posibil să găsești pe cineva potrivit și înainte de vârsta de 27 de ani, asta nu înseamnă că nu reprezintă adevărata ta iubire.