Home » Life & Style » Timp liber » Mesaje frumoase pentru fata mea – urări pentru fiice, de la părinți

Mesaje frumoase pentru fata mea – urări pentru fiice, de la părinți

Violeta Badea / 29.03.2021, 16:22
Mesaje frumoase pentru fata mea – urări pentru fiice, de la părinți

Mesaje frumoase pentru fata mea – urări pentru fiice, de la părinți. Pentru orice părinte, propria fiica reprezintă ființa perfectă, darul cel mai de preț și bucuria cea mai mare. Parca este destul de dificil să-i spuneți tot ceea ce simțiți într-un singur mesaj de ziua ei, nu-i așa? Ei bine, de aceea ne-am gândit să-ți sărim în ajutor și să-ți dăm câteva idei de urări care îi vor merge la suflet.

Mesaje frumoase pentru fata mea

A avea un copil este cea mai mare bucurie pe care o poți avea în viață, iar sentimentele pe care le simți pentru acea ființă minunată sunt greu de descris sau de așternut pe hârtie. De aceea, noi ne-am gândit să-ți dăm câteva idei de mesaje emoționante. Iată ce urări deosebite îi poți face fiicei tale.

– Fiica mea dragă, de când ai apărut în viața mea am început să văd ce înseamnă dragostea adevărată! Mi-ai schimbat viața viața complet, i-ai dat sens și m-ai făcut să mă întreb cum am putut să trăiesc până atunci fără tine. La mulți ani frumoși, iubita mea!

– Dragul nostru copil, îți dorim să ai parte de un viitor strălucit, să ai mult noroc și să-ți apară în cale posibilități uimitoare. Să ai multă încredere în tine, putere, să-ți urmezi întotdeauna visele și atunci când îți este greu, să știi ca noi suntem alături de tine! La mulți ani, fiica noastră dragă!

– Draga noastră, la multi ani! Îți dorim să ai parte de multe bucurii și liniște în suflet! Să fii mereu veselă, optimistă și energică. Să te bucuri de toate oportunitățile pe care ți le oferă viața, deoarece e un dar minunat! Să nu uiți niciodată asta! Să fii mereu sănătoasă și iubită! Te iubim și suntem alături de tine!

– Draga noastră, suntem foarte mândrii de tine! Ai crescut și ai devenit o adolescentă inteligentă, frumoasă și ai cel mai frumos suflet! Suntem fericiți că faci parte din viața noastră și suntem convinși că vei avea parte de un viitor strălucit! Ești totul pentru noi! La mulți ani, iubita noastră fiică!

urari pentru fiice, de la parinti
urari pentru fiice, de la parinti

– Copilul nostru frumos, de ziua ta îți dorim tot ceea ce e mai bun în lume, să ai zile luminate, pline de noroc și iubire! Îngerul păzitor să te ocrotească, iar în inima ta să înflorească o grădină de bunătate. Să fii fericită mereu!

– Ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru tine: viața să-ți dădea fericire și noroc, să rămâi cea mai sinceră, amabilă și dulce și să nu uiți de noi, părinții tăi. Te iubim și îți dorim să te bucuri de ziua aceasta minunată!

– Scumpa și minunata noastră fiică, mama și tata te felicită cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim să zâmbești în fiecare zi și să râzi din suflet, să te bucuri de viață și să trăiești sentimente frumoase! La mulți ani plini de bucurie, iubita noastră!

– La Mulți Ani fiica noastră dragă! Pentru noi ești cea mai prețioasă, te iubim mult și îi mulumim în fiecare zi lui Dumnezeu că ai apărut în viața noastră și ne-ai făcut-o mai frumoasă! Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de veselie și dragoste!

– Draga și iubita noastră fiică, la mulți ani! Îți dorim ca inima ta să nu cunoască niciodată durerea și trădarea, ca sufletul tău să se bucure de culorile strălucitoare ale vieții și de momentele fericite, ca această lume să îți ofere doar emoții pozitive și o dispoziție bună pentru fiecare zi. Te iubim șiîți dorim să te bucuri de viață!

– La mulți ani, fata noastră iubită! Mama și tata îți doresc împlinirea viselor, să ai parte de multă dragoste, noroc și bucurii! Să te bucuri de călătorii în jurul lumii, noi hobby-uri și emoții.

– Iubită noastră fiică, îți transmitem călduroase felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca viața ta să fie plină de veselie și colorată. Să ai parte de multe surprize plăcute și de cadouri! Toată viața să ai în jurul tău numai oameni iubitori, corecți și sinceri. La mulți ani! Te iubim și te îmbrățișăm!