Home » Life & Style » Mesaje pentru băiatul meu – urări de trimis de la tați și mame către copil

Mesaje pentru băiatul meu – urări de trimis de la tați și mame către copil

Nechifor Ioana / 23.03.2021, 15:28
Mesaje pentru băiatul meu – urări de trimis de la tați și mame către copil

Mesaje pentru băiatul meu. A fi părinte este o bucurie uriașă, ce cu greu poate fi exprimată în cuvinte. Dragostea pentru propriul copil este nemărginită, iar o astfel de legătură este unică. Am pregătit în acest mesaj o selecție de urări de trimis de la tați și mame către copil. 23 de mesaje pentru băiatul meu. Gânduri emoționante, urări călduroase, felicitări pline de dragoste, mesaje pline de recunoștință. Așadar, în acest articol, găsești mesaje special alese pentru a-i face o surpriză de nedescris băiatului tău!

Mesaje pentru băiatul meu. Cele mai frumoase urări de la părinte

O selecție de mesaje pe care un părinte poate să i le trimită băiatului său. Fie că este o zi specială, aniversare sau onomastică, sau o zi oarecare, un astfel de gest va reprezenta o surpriză deosebită pentru copilul tău.

Este important să îți exprimi sentimentele și să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Sigur, cuvintele sunt de prisos, însă sunt o modalitate prin care îți poți arăta dragostea și recunoștința.

Recunoștința pentru că ai un copil minunat, un băiat care își construiește zi de zi personalitate, pentru care sfaturile unui părinte și povețele lui sunt binevenite. Gânduri atent alese, idei emoțioante, urări făcute din suflet, sigur, vor fi pentru el un dar prețios!

Am redat, mai jos, 23 de mesaje, care se pot intitula cu ușurință mesaje pentru băiatul meu.

Mesaje de La Mulți Ani
Mesaje de La Mulți Ani

Mesaje de La Mulți Ani pentru băiatul meu

1. Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La mulți ani, băiatul meu drag!
2. Astăzi, fiul meu, este ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci este să despachetezi cadourile și să fii vesel. La mulți ani plini de bucurii!

3. Fiul meu scump, nu pot decât să îți doresc decât multă fericire, noroc și sănătate! La mulți ani și viața să te binecuvânteze cu multă dragoste!
4. Îți dorim ca această zi specială să îți aducă iubire, sănătate și fericire. Îți mulțumim că exiști în viața noastră, copilul nostru perfect! La mulți ani!

5. Băiatul meu drag, să ai zile senine, să fii fericit, apreciat și de oameni buni înconjurat! La mulți minunați!
6. Dragul meu, un îngeraș să te păzească, o îmbrățișare să te încălzească, um zâmbet să te facă fericit, o inimă să te facă iubit. La mulți ani!

7. Fiule drag, să ai o zi fermecătoare alături de oamenii care te iubesc cel mai mult! La mulți ani!
8. Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât ne aduci tu nouă în fiecare zi. La mulți ani!

Mesaje pentru băiatul meu
Mesaje pentru băiatul meu

Urări emoționante

9. Copilul meu scump și drag, mi-ai luminat viața încă de când ai venit pe lume. Îți mulțumesc pentru bucuriile pe care mi le oferi zi de zi! Iubirea părintească să știi că e nemărginită. Nu uita că ai mereu un sprijin mereu în mine.
10. Copil frumos și bun, atunci când ai venit pe lume mi-ai umplut orice gol din inimă. Îți mulțumesc pentru zâmbetul tău sincer și inocent și pentru toate bucuriile pe care mi le oferi. Cu drag, mama.

11. Copile drag, îți voi fi mereu alături indiferent dacă te bucuri sau plângi pentru că tu ești băiatul meu. Cel mai prețios dar de la Dumnezeu!
12. Ce îți doresc eu ție de la viață? Curaj. Curaj, să înfrunți greutățile vieții, curaj să iubești, curaj să râzi.. Să ai mereu demnitate și să rămâi fidel valorilor tale. Îți doresc să iubești din toată inima, să respecți oamenii de lângă tine, să iubești viața cu tot ce are ea de oferit. Să nu uiți niciodată că adevăratele bogății ale vieții nu pot fi cumpărate cu banii: sănătate, iubire și prietenie.

13. Dragul meu copil, uneori am greșit față de tine, uneori te-am făcut să plângi. Vreau să știi că tot ce fac este pentru a te ajuta să urmezi un drum bun în viață, presărat cu cinste și onoare, bucurii și iubire. Iartă-mă dacă nu am știut să fiu mai mult lângă tine, dar să știi că în inima mea tu ești mereu prezent.
14. Cea mai frumoasă zi a fost aceea în care ți-am văzut chipul pentru prima dată și te-am ținut în brațe. Ești minunea mea și vreau să îți mai spun încă o dată că mama te iubește mult.

15. Copilul meu, Dumnezeu să îți dea un curcubeu în fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas și un răspuns la fiecare întrebare.
16. Dragul meu, viața să te surprindă plăcut în fiecare zi și să te binecuvânteze cu tot ce e mai frumos și bun!

Gânduri pline de recunoștință și iubire

17. Copilul meu, ești viața mea, ești lumina ochilor mei. Ești aerul pe care îl respir, îmi dai putere și speranță în fiecare zi. Te iubesc, suflet frumos!
18. Copilul meu, tu ești cel mai scump dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Te iubesc și nu uita că voi mereu aici pentru tine!

19. Ce îți doresc eu ție? Să îți păstrezi mereu sufletul curat, să privești mereu în față, să știi să faci diferența între bine și rău, să lupți când știi că ai dreptate, să nu renunți la visul tău. Dragul meu, în ciuda ce vor spune unii și alții, să fii mereu tu!

20. Să îmi văd copilul fericit este cel mai frumos sentiment din lume! Cu multă dragoste, tata.
21. Fiule drag, viața ți-o croiești după placul tău, dar nu uita că ce dai aia primești. Să fii bun, iubitor și cinstit, iar Dumnezeu te va răsplăti cu daruri minunate!

22. Copilul meu, oricând ai nevoie de cineva, nu uită că sunt alături de tine. Indiferent de oră și zi, indiferent în ce situație ne va aduce viața. Iubirea părintească este pentru totdeauna. Și la bine și la rău!
23. Copilul meu, te iubesc așa cum doar o mamă poate să iubească, așa cum florile iubesc soarele, cum deșertul iubește apa, cum Dummnezeu ne iubește pe toți.