Home » Life & Style » Timp liber » Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial. Ce a prezis despre un „mare război”

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial. Ce a prezis despre un „mare război”

Alexandru Cazacu / 13.07.2022, 11:04
Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial. Ce a prezis despre un „mare război”

Cu siguranță, toată lumea a auzit de prezicerile celebrului astrolog Nostradamus. Se pare că el a făcut o predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial, în 2023. De fapt, astrologul francez a „prevăzut corect” și conflictul armat din Ucraina din 2022. Haideți să vedem ce spunea prezicătorul despre „un mare război”.

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial

Se spune că Nostradamus a prevăzut corect războiul din Ucraina. Ei bine, el a făcut unele previziuni și cu privire la cel de-al treilea război mondial, în 2023. În timpul vieții sale, astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit.

Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”. Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”.

Așa se face că mulți dintre adepții francezului credeau că acesta ar putea face referire la un conflict mondial, după declanșarea invaziei în Ucraina. Totuși, orașul Rouen din Franța s-ar părea că nu ar fi afectat direct. În plus, Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc asupra edificiului regal”. Despre această profeție, mulți cred credeau că face referire la „sfârșitul vremurilor” sau la debutul unei noi ordini mondiale.

Conform unora, multe dintre cele aproape 6.400 de profeții ale lui Nostradamus s-au adeverit

Ipoteza astrologului vine în mijlocul unei serii de profeții și vorbește despre cum, unde și când s-ar putea sfârși lumea pe care o cunoaștem azi. Pentru 2022, Nostradamus a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor. Într-un alt catren de-al său, astrologul scria: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe”.

Deși a decedat în urmă cu peste 450 de ani, previziunile lui Nostradamus încă îi mai uimesc pe adepții săi. Ba chiar mai mult de atât, conform Horoscopului Anual, peste 70% din profețiile celebrului prezicător s-au împlinit până acum.

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial
Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-al treilea război mondial

Unele dintre cele mai celebre predicții a lui Nostradamus

Printre cele mai celebre profeții ale lui Nostradamus se numără ascensiunea la putere a lui Hitler, cel de-Al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, inventarea bombei atomice și Revoluția Franceză. Ei bine, toate acestea au fost interpretate ca fiind corecte.

Unele guri susțin că Nostradamus ar fi prezis și începutul pandemiei de COVID-19. Iată ce scria astrologul despre cumplitul virus:

„Va exista un an geamăn (20-20) în care își va face apariția o regină (coroana, corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, pe o țară cu șapte coline (Italia), transformând amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge lumea. Va fi, așa cum știți, sfârșitul economiei”.

Mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale au lansat informația că predicția de mai sus exista încă din anul 1551. Cum era de așteptat, informația desigur a devenit virală și a trezit interesul multora, potrivit avantaje.ro.