Home » Life & Style » Timp liber » Șase destinații de vacanță pentru toamnă. Aceste locuri te vor cuceri prin frumusețea lor

Șase destinații de vacanță pentru toamnă. Aceste locuri te vor cuceri prin frumusețea lor

Alexandru Cazacu / 05.09.2021, 14:39
Șase destinații de vacanță pentru toamnă. Aceste locuri te vor cuceri prin frumusețea lor

Iată că toamna și-a intrat în drepturi, iar românii care nu au putut să meargă în vacanțe în sezonul estival își fac planuri pentru concediile din această perioadă. Dacă și tu te afli printre aceștia, trebuie să știi că există mai multe destinații de vacanță pentru toamnă, care cu siguranță te vor cuceri. În aceste locuri te poți bucura liniștit de zilele libere.

Destinații de vacanță pentru toamnă

Cu toate că în unele state din Europa există multe restricții, aceste locuri incredibile te vor face să te simți foarte bine și să te bucuri de o vacanță de neuitat. În continuarea acestui articol, noi îți vom prezenta o serie de destinații de vacanță pentru toamnă, de unde te vei întoarce extrem de relaxat și unde cu siguranță te vei mai întoarce.

Bruges (Belgia)

În perioada toamnei, clădirile din acest oraș belgian par a fi din poveste. Totodată, canalele care străbat orașul creeze un cadru romantic de care te poți bucura alături de jumătatea ta. Dacă ajungi în Bruges, trebuie neapărat să vizitezi piețele pline de culori, care sunt deschise până la sfârșitul toamnei.

Bavaria (Germania)

Ei bine, această regiune este recunoscută pentru frumusețea sa, mai ales în această perioadă. Pădurile pline de culoare și castelele din munți se potrivesc perfect cu vârfurile înzăpezite ale Alpilor, făcând ca peisajele din această zonă să pară din domeniul fantasticului. De asemenea, Bavaria mai este renumită și pentru festivalurile din perioada toamnei.

Destinații de vacanță pentru toamnă - Bavaria
Destinații de vacanță pentru toamnă. Bavaria este o locație perfectă în acest sezon

Aragon (Spania)

La granița cu Franța, în partea de nord-est a Spaniei, în toamnă temperaturile sunt aproape perfecte. În Aragon puteți admira cele mai frumoase vârfuri din Pirineii spanioli. De asemenea, în acest loc, turiștii pot vizita și cel mai renumit parc național din Spania.

Perthshire (Scoția)

Atunci când vine vorba de vacanța din toamnă, cu siguranță Perthshire poate fi una dintre cele mai frumoase destinații turistice. Dacă vrei să admiri nuanțele incredibile ce împodobesc dealurile în acest sezon, trebuie neapărat să vizitezi această locație.

Piemonte (Italia)

Toamna este sezonul de vârf pentru mâncare și vin în Italia. Trufele și ciupercile, castanele și ciocolata găsite la diverse festivaluri te vor face să te simți minunat. De asemenea, în această locație peisajele sunt uimitoare, înconjurate în regiunea nord-vestică înconjurată de Alpi. Totodată, aici puteți găsi mai multe drumuri și trasee pentru a explora vârfurile din jur înflăcărate de culoare.

Lugano (Elveția)

Lugano este un oraș extrem de frumos, situat pe malul lacului Lugano, în partea de sud a Elveției, la granița cu Italia. Aici peisajele sunt minunate, la umbra unor munților. Aceasta este una dintre cele mai pitorești destinații de vacanță, în orice perioadă a anului. Cu toate acestea, este recomandată vizitarea orașului în această perioadă, când temperaturile arzătoare ale verii au lăsat locul unui climat mai blând. Ba chiar mai mult de atât, o vizită în primul weekend al lunii octombrie le oferă călătorilor șansa de a participa la Festivalul de toamnă, unde pot asculta muzică folclorică și degusta vinuri fine.