Home » Life & Style » Timp liber » Vacanță în Grecia. Țeapa trăită de o româncă: „Ne vrem banii înapoi!”

Vacanță în Grecia. Țeapa trăită de o româncă: „Ne vrem banii înapoi!”

Alexandru Cazacu / 12.07.2022, 13:07
Vacanță în Grecia. Țeapa trăită de o româncă: „Ne vrem banii înapoi!”

Grecia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de turiștii români. Totuși, din ce în ce mai mulți se plâng că hotelurile și vilele din Grecia sunt neserioase. În această situație se află și o româncă care și-a rezervat o vacanță în Grecia. Femeia a scris despre țeapa care și-a luat-o pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Vacanță în Grecia. Ce a pățit o româncă care și-a rezervat o vacanță aici

După cum am menționat și anterior, o turistă româncă a povestit pe Facebook ce a putu să pățească după ce a plătit în avans o rezervare la o vilă din Grecia. Potrivit femeii, după ce a plătit mai bine de jumătate din prețul cazării a fost anunțată că rezervarea sa a fost anulată.

„Bună de dimineață. Aș dori să vă întreb dacă aveți cunoștință de Villa Kalliroi din Scala Sotiros. Am făcut o rezervare pe booking, am plătit mai bine de jumătate din prețul de cazare pentru două familii cu trei pitici. Aseară ne-a fost anulată rezervarea pe motiv de neînțelegeri între proprietar şi cei de la booking.

Se pare ca proprietarul a rezervat pentru mai multe persoane în aceleași perioade ajungându-se astfel la suprapuneri peste suprapuneri. Am luat legătura cu cei de la booking și se încearcă demersuri pentru restituire. Evident, ne vrem banii înapoi, dar sunt curioasă dacă exista cineva pe grup care a mai întâmpinat astfel de probleme cu această unitate de cazare. Mulțumesc!”, a scris turista româncă pe grupul de Facebook menționat.

Acum, săraca femeie încearcă să își recupereze banii și reclamă neseriozitatea hotelierului. Se pare că acesta a rezervat aceleași camere la mai mulți turiști, în exact aceleași perioade. Ei bine, se pare că astfel de situații sunt din ce în ce mai des întâlnite.

Vacanță în Grecia. Țeapa luată de o româncă
Vacanță în Grecia. Țeapa luată de o româncă

Mai mulți turiști români se plâng că au întâmpinat probleme de genul

Cazul femeii pare să nu fie singurul. Din ce în ca mai de, românii se plâng că au avut astfel de probleme în vacanțele din Grecia. De mai multe ori, turiștii români au plătit pentru anumite camere, iar odată ajunși la destinație au primit altele.

Pe grupurile de pe rețelele sociale. tot mai mulți români vorbesc despre probleme pe care le-au întâmpinat în destinațiile de vacanță din Grecia. Într-o situație similară s-a aflat și o altă turistă româncă. Femeia a povestit întâmplarea pe grupul de Facebook Forum Grecia.

„Bună ziua! Am rezervat în urmă cu o lună prin agenția Tez, două camere în Rhodos, hotel Akti Imperial şi la recepţie ni s-au dat camere net inferioare, nu cele plătite! Economy room în loc de standard room şi a doua cu Sea view şi ni s-a repartizat lateral sea view! Am dus lungi negocieri, dau dintr-un colţ în altul (că nu mai sunt camere, că ne oferă spa gratuit etc). Grecii observ clar că nu mai sunt serioşi! Cum putem rezolva?”, a scris femeia, potrivit celor de la spynews.ro.

Cu toate acestea, Grecia rămâne în continuarea una dintre cele mai atractive destinații turistice pentru români, mai ales în sezonul estival.