Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 16 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 16 noiembrie

Manolică Anca / 16.11.2021, 13:56

Drumul Împăraților la Asia Express sezonul 4 se apropie cu pași repezi de final. În ediția de luni seară, s-a aflat care sunt cele patru echipe care merg în Israel, ultima destinație a show-ului, dar și pentru care echipă piatra din cufăr a fost roșie. Află cum se vor descurca și adapta concurenții în Țara Sfântă. Unde vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 16 noiembrie, de pe Antena 1.

Lidia și Estera Buble au obținut primele biletul pentru Israel

Ediția de luni a început cu mult suspans și emoție pentru că s-a aflat care este prima echipă care a obținut biletul spre Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

Ordinea de plecare a concurenților spre Israel a fost stabilită în urma clasamentului determinat de numărul nestematelor adunate de concurenți, iar echipa care a adunat cele mai multe a fost cea formată din Lidia și Estera Buble. Cu 36 de pietre prețioase, „Bubilicile” au primit primele pașaportul de trecere în Israel.

 „Ne-am așteptat să ajungem până aici, pentru că noi de când am plecat de acasă am zis că trebuie să ajungem în finală neapărat. Am luptat foarte mult pentru asta și suntem foarte mândre de noi”, au declarat acestea.

Lidia și Estera Buble au obținut primele biletul pentru Israel
Lidia și Estera Buble au obținut primele biletul pentru Israel

Maria Speranța și Adriana Trandafir, final de drum la Asia Express

Pentru cele 4 echipe rămase a urmat cursa pentru ultima șansă, pe o căldură toridă, tipic iordaniană. Emi și Cuza, Mihai și Elvira, Cosmin și Eliza, alături de Adriana și Maria Speranța au dat tot ce a fost mai bun din ei în cursa ultimatum, pentru a obține câte un bilet spre etapa finală a show-ului.

Din păcate, clasamentul final al cursei le-a adus pe ultimul loc pe Adriana Trandafir și Maria Speranța, iar soarta lor a fost decisă de culoarea nestematei din cutia securizată. Așa cum și ele se așteptau, diamantul a fost de culoare roșie, astfel că aventura lor pe Drumul Împăraților s-a oprit în Amman.

„Este important să lupți lângă oameni puternici, iar eu sunt fericită și din acest punct de vedere. Am fost de multe ori la nivelul lor, de multe ori peste. Noi am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri, iar Asia Express a fost o bucurie! Mulțumesc întregii echipe și mă înclin în fața profesionalismului vostru”, a zis Adriana Trandafir aseară, în aplauzele tuturor.

Maria Speranța și Adriana Trandafir, final de drum la Asia Express
Maria Speranța și Adriana Trandafir, final de drum la Asia Express

Diseară, Drumul Împăraților ajunge în Israel

Marți, de la 20:30, pe Antena 1, cele patru echipe rămase în joc pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro ajung în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților: ”Știți cât de tare ne-am dorit? Dincolo de faptul că suntem în etapa finală, ne-am dorit enorm să ajungem aici”, va spune Cosmin Natanticu.

Lidia și Estera, Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Eliza și Cosmin trebuie să dea si mai mult decât până acum în ceea ce va fi cea mai grea cursă de până acum. Doar sunt la câțiva pași de marea finală! „Ne așteptam ca ultima săptămână să fie extrem de grea, dificilă, solicitană. Suntem siguri că vom trece prin atâtea încercări, încât nici nu ne imaginăm finala în momentul acesta”, va spune Irina Fodor.

Eliza și Cosmin au ajuns în Israel
Eliza și Cosmin au ajuns în Israel

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 16 noiembrie, pe Antena 1

Ediția de marți seară va fi una plină de emoție și adrenalină. Concurenții vor citi scrisorile primite de la coechipierii lor din cursă. Cum vor reacționa, cum va arăta prima zi din Israel și ce la ce provocări vor fi supuse vedetele, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat Georgia și Iordania, iar acum ajunge în Israel, ultima țară. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.