Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 octombrie

Alexandru Cazacu / 17.10.2021, 13:34
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 octombrie

Iată că vedetele de la Asia Express ajung la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților, care este și un punct de răscruce al competiției de la Antena 1. În etapa a cincea a competiției, care este și ultima din Turcia, concurenții sunt nevoiți să treacă fără nici o imperfecțiune prin probele pregătite, dacă vor să ajungă pe teritoriul Georgiei, mai ales că diamantul din această ediție este de culoare roșie. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 17 octombrie, la Antena 1.

Etapa cu numărul 5, o echipă va fi eliminată

Pentru a merge spre Georgia, concurenții de la Asia Express, trebuie să își depășească din nou limitele, într-o cursă care va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Ba chiar mai mult de atât, după patru zile de provocări și adrenalină la maxim, una dintre echipe fi eliminată. Află în ediția din această seară ce se întâmplă în concurs.

”Să vezi o piatră roșie de la începutul etapei nu este un lucru plăcut. Piatra roșie pune mult mai multă presiune pe noi. Știm garantat că cineva va pleca”, va spune Maria Speranța.

La una dintre probele acestei etape, vedetele vor fi nevoite să spele patru capete de oaie, pe care le vor livra ulterior unui restaurant local. De asemenea, ca să intre în posesia următorului plic, concurenții trebuie să treacă peste cea mai grea probă culinară de până acum. Mai exact, este vorba despre Kelle Kebab (cap de oaie gătit), o delicatesă a locului. Ei bine, proba nu va fi deloc pe gustul concurenților, iar Lidia Buble va spune: ”M-a bufnit plânsul. Era un plâns de groază, nu m- am putut uita. Eu nu pot să fac față la așa ceva! Am avut un blocaj psihic”.

”Cea mai grea etapă de până acum”

Ca să primească indiciul pentru următoarea misiune, echipele vor fi nevoite să termine tot din farfurie. Cu toate acestea, provocarea nu va fi deloc ușoară, iar Mihai Petre va mărturisi:

”Când ne-au zis că trebuie mâncați și ochii ne-au terminat. Strategia mea a fost să îmi anulez câte simțuri pot. Să nu aud, să nu văd, să nu miros nimic. A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut. Și sper să rămână ultimul”.

Ei bine, deoarece eliminarea este garantată la finalul acestei etapei, vedetele de la Asia Express vor lupta mai mult ca niciodată. Ba chiar mai mult de atât, unii dintre concurenți consideră că aceasta este cea mai grea etapă de până acum.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 17 octombrie
Unde poți să vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 17 octombrie, la Antena 1

Ediția din această seară a emisiunii Asia Express va fi una cu adevărat deosebită. Cum se vor descurca concurenții, poți afla diseară de la 20:00, într-o nouă ediție a Asia Express, pe Antena 1. De asemenea, show-ul poate fi vizionat live stream pe AntenaPlay.

Așadar, ce echipe vor obține imunitatea și care este echipă care părăsește competiția la finalul etapei, puteți afla duminică începând de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la 20:30.