Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie

Toader Mihai / 18.10.2021, 15:32
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie

Ediția de duminică seară a emisiunii Asia Express a fost una specială. Cosmin și Eliza au obținut o nouă amuletă. Finalul acestei etape va aduce eliminarea uneia dintre echipele de vedete, deoarece diamantul din cutie este de culoare roșie. Cursa pe Drumul împăraților continuă în această seară, de la 20:30, iar concurenții trebuie să treacă prin provocări pline de adrenalină, care le va pune la încercare rezistența fizică si răbdarea. Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie.

Finalul etapei cu numărul 5 va aduce eliminarea unei echipe

De această dată, în cutia securizată se află diamantul roșu, așadar, finalul ultimei etape din Turcia aduce garanția eliminării. În această seară, de la 20:30, vedetele continuă pe ultima parte a traseului din Turcia. Provocarea Irinei Fodor îi va face pe concurenți să își acorde note, în funcție de
gradul de simpatie. Ei bine, acest lucru va duce la mici tensiuni în echipe, iar Eliza Natanticu va spune: ”Dacă ar trebui să ieșim în față să începem să motivăm ar fi foarte rău. Pentru că toată lumea cred că se ascunde după deget, așa cum noi o facem uneori”.

Tot în această seară de la 20:30, o misiune va avea legătură cu un trib de femei care a dominat în trecut aceste ținuturi. Este vorba despre Amazoanele Războinice, despre care se spunea că își trăgeau puterea din alunele de aur pe care le mâncau. Ei bine, vedetele de la Asia Express vor trebui să le găsească în niște borcane pline cu pastă de alune.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 18 octombrie

Cursa merge mai departe pe Drumul Împăraților, cu ediția din 18 octombrie

Concurenții vor fi nevoiți să tragă pe rând, cu ajutorul unui lasou, borcanele în care se află alune de aur și pietre prețioase, care sunt extrem de importante în clasamentul final al ultimei etape din Turcia. Deși proba pare una simplă, unora dintre vedete le va da bătăi de cap. Pentru a trece de această provocare, concurenții trebuie să aibă dexteritate și rapiditate.

Află în această seară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express Drumul Împăraților, care este echipa ce va obține prima imunitatea și pașaportul de trecere spre Georgia, doar la Antena 1.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 luni, 18 octombrie

Ediția din această seară a emisiunii Asia Express îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Provocări pline de adrenalină și suspans, în care concurenții vor face tot ce le stă în putere pentru a obține imunitatea și să poată merge în Georgia. Care este prima echipă care va primi pașaportul pentru Georgia, veți afla diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, pe Antena 1. De asemenea, show-ul se poate viziona și live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Concurenții de la Asia Express sunt nevoiți să să treacă prin cele mai dificile condiții, prin situații neprevăzute care care se pot schimba în orice moment. De asemenea, ei trebuie să își depășească limitele fizice și psihice, având la dispoziție doar un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare.