Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 24 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 24 octombrie

Manolică Anca / 24.10.2021, 11:10

Dacă este duminică, pornim într-o nouă etapă pe Drumul Împăraților. Etapa cu numărul șase ne duce și într-o nouă țară, în Georgia, unde numai șase echipe au reușit să ajungă. Diseară vedem care au fost primele lor impresii și cum au reușit să se acomodeze, din mers, cu noile schimbări. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 24 octombrie, de pe Antena 1.

Drumul Împăraților ajunge în Georgia, la Asia Express

Duminică 24 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1, cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show din Româmia, Asia Express, ajung în Georgia, a doua țară Drumul Împăraților. Concurenții vor fi nevoiți să se descurce în aceleași condiții grele ca și până acum, la care se adaugă o nouă cultură despre care nu știu mai nimic. „Orice nouă etapă pornește mai greu. Cu atât mai mult când vii într-o țară nouă, nu știi nimic despre ea, ce așteptări să ai. În Turcia deja ne formasem, știam ce avem de făcut”, vor spune vedetele.

Asia Express continuă în Georgia
Asia Express continuă în Georgia

Pe parcursul a două etape, Drumul Împăraților va purta echipele printr-o țară mică, care cuprinde cele trei mari religii ale lumii: musulmană, creștină și iudaică. De esență tare, Georgia va întâmpina concurenții cu tradiții cu totul și cu totul diferite față ceea ce au cunoscut până acum, cu o cultură aparte și o limbă extrem de dificil de învățat.

„Șoc și groază. Scrisul pare imposibil de descifrat, zici că sunt hieroglife. Noi nu ne-am descurcat în Turcia cinci săptămâni să învățăm două fraze în turcă, limbă ce pare mult mai simplă decât asta”, vor fi primele impresii ale concurenților.

O nouă luptă pentru imunitate

Prima misiune a etapei care începe diseară la Antena 1, de la 20:00, îi va provoca pe concurenți să caute un costum tradițional georgian într-o piață foarte aglomerată, pe care trebuie să îl îmbrace mai apoi și să învețe contracronometru pași de dans alături de un coregraf: „Ni se părea de neterminat. Am simțit că vom sta o viață în această piață căutând costumul”.

Și pentru că următorul indiciu îl vor primi numai după ce judecătorul le va da „OK”, concurenții vor lupta din răsputeri să își creeze un avantaj față de restul echipelor, lucru care va isca tensiuni.

„Eu nu cred că mai este niciun fel de prietenie între nimeni în momentul de față. Cel mai mare lucru care mie mi-a dat de gândit a fost că după plecarea fiecărei echipe, după care cu toții am suferit, a doua zi toată lumea a uitat de ele. Ceea ce pe mine mă pune pe gânduri”, va declara Cuza.

Asia Express continuă pe Antena 1, într-o nouă țară, Georgia
Asia Express continuă pe Antena 1, într-o nouă țară, Georgia

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 24 octombrie, pe Antena 1

Cu ce situații se vor confrunta concurenții în prima etapă din Georgia, ce echipe vor reuși să se acomodeze cel mai repede cu noua destinație plină de provocări și care va câștiga prima imunitate a etapei, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia, continuă în Georgia, apoi în Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.