Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 8 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 8 noiembrie

Manolică Anca / 08.11.2021, 13:50

O nouă săptămână, o nouă etapă și o nouă țară, cea de-a treia, pe Drumul Împăraților la Asia Express, sezonul 4. Cele cinci echipe rămase în concurs au schimbat total peisajul și clima în cea de-a opta etapă a show-ului. Ele au ajuns în deșertul Iordaniei, unde s-au luptat cu temperaturi toride, de peste 40 de grade. Află cum se vor descurca concurenții în această nouă țară și ce echipă va aduna cele mai multe nestemate. Vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 8 noiembrie, de pe Antena 1.

Asia Express continuă pe Antena 1

Duminică, 7 noiembrie, Drumul Împăraților a dat a ajuns în Iordania. Cea de-a opta ediție a show-ului a adus cele cinci echipe de concurenți într-un peisaj și climat total schimbate față de ceea ce văzuseră în Georgia. Deșert, cămile, locuri sălbatice, temperaturi extreme, de peste 40 de grade, cam așa a arătat prima zi în Iordania.

Mai mult, Irina Fodor a anunțat echipele că această etapă nu va avea o imunitate propriu zisă, iar clasamentul se va face în funcție de numărul de nestemate adunate de pe traseu de fiecare dintre echipe: „Asta înseamnă că nu o să mai ai parte de odihnă, trebuie să tragem foarte tare”. Tot în ediția de duminică seara, s-a dat și o nouă luptă pentru amuletă, la care au participat echipele Mihai și Elwira Petre și surorile Buble. Soții Petre și-au mai trecut una în palmares.

Elwira și Mihai Petre au câștigat o nouă amuletă
Elwira și Mihai Petre au câștigat o nouă amuletă

Drumul Împăraților ajunge diseară la Petra

Luni, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în Petra: „Impresionant! Absolut spectaculos! Știam deja de ieri că vom ajunge aici și aveam emoții, pentru că este un loc pe care voiam să îl vedem”. Cetatea este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, iar în acest oraș antic echipele vor trebui, ca de obicei, să îndeplinească  anumite misiuni contracronometru, dar vor trebui să adune și nestemate, extrem de importante în definitivarea clasamentului acestei etape.

Vor merge prin defilee adânci sau temple săpate în piatră și vor descoperi detalii interesante despre stilul de viață al beduinilor. De asemenea, concurenții vor trebui să să vândă suveniruri, însă nu înainte de a se deghiza la fel ca beduinii din această zonă: „Dacă urăsc ceva este să te apropii cu creionul de ochiul meu. Trebuie să mă ții legat de mâini și de cap. E chinuitor, e dureros, e neplăcut! Nu înțeleg de ce ai face asta”.

Drumul Împăraților la Asia Express ajunge în Petra, Iordania
Drumul Împăraților la Asia Express ajunge în Petra, Iordania

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 8 noiembrie, pe Antena 1

Cum se vor descurca concurenții în această etapă diferită din Iordania, ce echipe vor reuși să se acomodeze cel mai repede cu noua destinație și cu temperaturile extreme, vom vedea diseară, de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia, a continuat Georgia, acum este în Iordania și va ajunge în Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.