Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video cu premiera noii emisiuni moderate de Andreea Mantea

Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video cu premiera noii emisiuni moderate de Andreea Mantea

Manolică Anca / 11.09.2021, 16:10
Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D. Video cu premiera noii emisiuni moderate de Andreea Mantea

Sâmbăta, 11 septembrie, de la ora 20:00, Andreea Mantea intră în casele noastre cu „O nouă șansă”, o emisiune plină de emoție și dramatism, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă, pe Kanal D. Unde vezi Live Stream Online emisiunea „O nouă șansă”.

Andreea Mantea prezintă o nouă emisiune la Kanal D

„O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, va avea premiera sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00, pe Kanal D! Show-ul se va difuza săptămânal și va fi unul plin de emoție și dramatism, prin intermediul căruia vom putea descoperi cât de multe pot pierde oamenii, prietenii, care decid, la un moment, să se rănească, să nu își mai vorbească.

Pentru că toată lumea este supusă greșelilor în viață, unii dintre noi, ne dorim ca, atunci când ne dăm seama că am greșit prin deciziile luate, să avem șansa de a repara ceea ce am stricat în trecut.

„Fie din orgoliu, fie din prea multă durere, fie din prea multă teamă, sau din prea multă dorință, ni se întâmplă să facem greșeli.

Greșelile se transformă în regrete, iar acestea sunt cele care ne provoacă suferință. Plini de suferință ajungem să spunem …  dacă aș mai avea o șansă?”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea, gazda emisiunii ”O nouă șansă”
Andreea Mantea, gazda emisiunii ”O nouă șansă”

Emisiunea va debuta cu o poveste impresionantă a două prietene

În ediția de debut a emisiunii „O nouă șansă”, gazda emisiunii va aduce în prim plan povestea impresionantă a două prietene, Ioana și Maria, care ne va arăta ce se poate întâmpla atunci când ne lipsește curajul, în situații critice. De asemenea, ne va arata și cât de importantă este prietenia, în situații dramatice.

Cele două se cunosc încă din copilărie, au crescut împreună, s-au ajutat și au avut grijă una de alta ca niște surori. Odată cu trecerea timpului, în viața Mariei a apărut bărbatul „perfect”, Mihai, un tânăr de care s-a îndrăgostit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire și au ales să se căsătorească. Ioana a ajuns să se îndrăgostească și ea de soțul prietenei sale și destinul, pentru aceștia, a luat o turnură neașteptată.

Mihai a devenit o obsesie pentru Ioana, lucru care și-a pus amprenta dramatic pe destinul celor doi soți. Odată cu trecerea anilor, Ioana, cea care a provocat ruptura prieteniei, a realizat ce greșeli a făcut greșelile. Acum, ea ar dori să fie iertată de cea care odată i-a fost ca o sora. În emisiunea din 11 septembrie, vom afla împreună dacă Maria va reuși să depășească dramele din trecut și să îi ofere acesteia „O nouă șansă”.

Emisiunea ”O nouă șansă” începe pe 11 septembrie, pe Kanal D
Emisiunea ”O nouă șansă” începe pe 11 septembrie, pe Kanal D

Vezi Live Stream Online emisiunea ”O nouă șansă” pe Kanal D

Emisiunea „O nouă șansă” se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, dar și online, live stream pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Nu rata cele mai emoționante povești de viață, cu trăiri puternice, pline de înțelesuri profunde, dar și multă speranță!