Home » Știri » Ce emisiuni și seriale se văd, din septembrie 2021, la Kanal D. Modificări în grila de toamnă a postului tv

Ce emisiuni și seriale se văd, din septembrie 2021, la Kanal D. Modificări în grila de toamnă a postului tv

Alexandru Cazacu / 02.09.2021, 09:06
Ce emisiuni și seriale se văd, din septembrie 2021, la Kanal D. Modificări în grila de toamnă a postului tv

Începând din septembrie, în grila postului de televiziune Kanal D apar câteva modificări importante. Află în următoarele rânduri ce emisiuni și seriale se pot viziona începând cu perioada imediat următoare la Kanal D.

Modificări în grila de toamnă la Kanal D. Ce emisiuni și seriale se pot viziona din septembrie 2021

Printre principalele schimbări în grila de toamnă a postului tv se află și difuzarea serialului turcesc ”Nehir”. Începând de săptămâna viitoare, acesta va fi difuzat la Kanal D săptămânal, lunea și marțea, de la ora 22:30, după emisiunea ”Doctorul minune”.

De asemenea, începând de luni, 6 septembrie, Kanal D vine cu un nou sezon din celebra emisiune ”Puterea Dragostei”. Sezonul cu numărul patru al celebrului show tv va fi difuzat de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în fiecare sâmbătă de la 16:00 și 19:00. Nu mai este mult și se vor afla câștigătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei”. Marea finală va fi difuzată pe data de 5 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

”Bravo, ai stil! Celebrities” – din septembrie, la Kanal D

Vești bune pentru fanii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Premiera sezonului șapte al show-ului prezentat de Ilinca Vandici va fi difuzată pe 8 septembrie, de la ora 22:30. la Kanal D. Așadar, începând de săptămâna viitoare, emisiunea va fi difuzată de miercuri până vineri de la 22:30, iar sâmbătă, de la ora 22:00.

Din 11 septembrie la Kanal D – ”O nouă șansă”

Emisiunea prezentată de Andrea Mantea va debuta la Kanal D, pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Emisiunea ”O nouă șansă” aduce față în față oameni care vor să își repare greșelile trecutului și să își ceară iertare. Iată ce spune Andreea Mantea despre noul proiect:

”Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”.

Emisiuni și seriale care se pot viziona din toamnă la Kanal D
Emisiuni și seriale care se pot viziona din toamnă la Kanal D

Emisiunea ”40 de întrbări cu Denise Rifai” își schimbă ziua

De asemenea, se schimbă și ziua difuzării celebrei emisiuni tv ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 22:00. Chiar prezentatoarea emisiunii, Denise Rifai, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

”Am o veste! Sper să vă placă! Grila de toamnă a Kanal D vine cu o modificare importantă! Începând de duminica viitoare, ne vom vedea la Kanal D, în fiecare duminică, la #40deintrebari, începând cu ora 22! Deci, duminică, 12 septembrie, ora 22”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

În edițiile trecute, Denise Rifai i-a avut ca invitați pe mai mulți oameni celebri din România. Printre aceștia au s-au aflat Andreea Marin, Adrian Minune, Alexandra Stan, Vali Vijelie, Damian Drăghici, Mircea Diaconu, Marian Drăgulescu și Cristian Țânțăreanu.