Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată și ce făcea Alexandra Stan până să ajungă celebră. De ce s-a certat de fapt cu Măruță

Cum arată și ce făcea Alexandra Stan până să ajungă celebră. De ce s-a certat de fapt cu Măruță

Cojocaru Cristian / 03.09.2021, 13:30

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe autohtone însă puțini știu ce făcea înainte și cum arăta aceasta, până să devină celebră.

Cum arăta Alexandra Stan înainte

Majoritatea românilor o știu pe Alexandra Stan doar că, puțini dintre aceștia știu cum arăta cântăreața înainte să devină cunoscută la nivel național și internațional. Anul 2010 era anul în care Alexandra Stan ținea primul loc al topurilor muzicale cu piesa ”Lollipop”, ajungând ca la momentul actual, videoclipul să aibă peste 24 de milioane de vizualizări.

Melodia care a consacrat-o și la nivel internațional a fost ”Mr. Saxobeat”, care a reușit să strângă peste 104 milioane de vizualizări, fiind vândută în aproape 1 milion de exemplare în decursul unui an. Cu această melodie, Alexandra Stan a reușit să ajungă în top 5 în peste 20 de țări din întreaga lume.

Alexandra Stan a studiat la Facultatea de Management ”Andrei Șaguna”. Ea s-a născut în Constanța și, deși credea că managementul este vocația sa, a decis în cele din urmă să-și construiască o carieră în lumea artistică.

Fără a avea studii în domeniu, a ales să își urmeze instinctul, alegând astfel o carieră în muzică.

Nonconformistă dintotdeauna, Alexandra Stan a avut mereu grijă de imaginea ei. A iscat discuții în contradictoriu, în momentul în care s-a filmat goală, iar imaginile respective au ajuns în mediul online.

”De multe ori am vrut să schimb ceva în viața mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a dezvăluit Alexandra Stan la Vorbește Lumea.

alexandra stan înainte
Piesa Mr.Saxobeat a consacrat-o pe Alexandra Stan la nivel international

Neînțelegerile pe care artista le are cu Cătălin Măruță

Cântăreața a fost prezentă de curând în cadrul podcastului lui Damian Drăghici de pe YouTube. În timpul podcastului, aceasta a mărturisit că este supărată pe Cătălin Măruță și că, totodată, nu va mai merge niciodată la emisiunea acestuia din cadrul postului de televiziune, PRO TV.

Cătălin Măruță a invitat-o pe Alexandra Stan la celebra sa emisiune în urmă cu o lună, unde lăsa de înțeles că ar fi însărcinată. Aceste indiscreții ale prezentatorului au deranjat-o pe artistă, care a afirmat că a depășit înțelegerea pe care a avut-o cu managerul ei.

„Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an. Iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

El scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și, sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui. N-o să mai vorbesc niciodată și nu să o mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta.”, a spus vedeta în podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube.

Artista i-a suprins pe toți în momentul în care a făcut public faptul că s-a măritat. Aceasta s-a căsătorit în secret, în primăvara anului 2021, cu Emanuel Necatu.

Dornică să aibă parte de liniște și să-și proteje cât mai mult viața sentimentală, Alexandra s-a hotârăt să schimbe tactica, preferând ca de această dată să păstreze o mai mare discreție asupra relației amoroase.

Vezi mai multe imagini cu celebra cântăreață în galeria foto de alături!

Răspunsul lui  Cătălin Măruță la adresa Alexandrei Stan

În urma declarațiilor Alexandrei Stan, Cătălin Măruță a dorit să îi răspundă acesteia. Astfel că prezentatorul, a spus atât în emisiune cât și pe pagina sa de Facebook ceea ce dorea să îi spună celebrei cântărețe, Alexandra Stan.

”Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei. Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată.

Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția „La Măruță”. Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care – sper să fie limpede pentru toată lumea – să reiasă cum au stat lucrurile de fapt (aveți linkul in BIO). Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept”, a scris Cătălin Măruță pe pagina sa de Facebook.